Заповядай една оферта на Г3 ГТИ ...колата си е много гледана и съм сигурен че я харесаш.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Каква кола да си купя като млад шофьор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито скорошно придобиване на шофьорска книжка! Умната по улиците! Твоята кола е Г2 или Г3, поне според мен, по редица причини - здрави, лесни за обслужване и управление! И не си вземай някоя бегачка, като за начало ти трябва нещо по-спокойно! Не бих се отказал от дизел, но трябва внимателно да се гледа! По отношение на избора - им амного писано, ползвай търсачката!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Junior, извинявай, бате, ама задаваш много въпроси, дето вече имат отговор, и то по няколко пъти. Поогледай малко с търсачката, а инфо за моделите на Голф, двигатели, и т.н. има ТУК
Успех !
Успех !
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен като току-що излюпен шофьор е добре да си вземеш за известно време една жигулка или ладичка,та на нея да свикнеш да джиткаш!!!После я издаваш за желязо!!!
След като си карал такъв руски дзвер,на каквато и кола да се качиш ще се чувстваш като в космически кораб!!!
Но ако неискаш да се разправяш с тея руски кошници си вземи направо за тези пари една Г3-аз лично имам такава и съм много доволен!!!
Успех в търсенето

След като си карал такъв руски дзвер,на каквато и кола да се качиш ще се чувстваш като в космически кораб!!!
Но ако неискаш да се разправяш с тея руски кошници си вземи направо за тези пари една Г3-аз лично имам такава и съм много доволен!!!
Успех в търсенето

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
А за цени, и т.н. избор виж ТУК
Какво се гледа като се купува кола - ЦЪК
Хората са се постарали, систематизирали са нещата - недей да пренебрегваш труда им, и не обръщай форума на чат.
Ако искаш, помоли някой от по-разбиращите да дойде с теб да ти помогне с избора - вярвам, че ще има кой да се съгласи.
Хайде, и скоро да се похвалиш с покупката !
Какво се гледа като се купува кола - ЦЪК
Хората са се постарали, систематизирали са нещата - недей да пренебрегваш труда им, и не обръщай форума на чат.
Ако искаш, помоли някой от по-разбиращите да дойде с теб да ти помогне с избора - вярвам, че ще има кой да се съгласи.
Хайде, и скоро да се похвалиш с покупката !
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev съмнявам се че ти не си задавал същите неща като си бил като мен ...всеки почва от някъде и в началото трудно се ориентира
da6o_amvr карах лада 1600 2 години из София и Селата
около Елин Пелин и да ти кажа не се чувствам майстор ама мисля че мога да карам ..
Нито бавно, нито бързо .. умерено темпо
da6o_amvr карах лада 1600 2 години из София и Селата

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Junior написа:da6o_amvr карах лада 1600 2 години из София и Селатаоколо Елин Пелин и да ти кажа не се чувствам майстор ама мисля че мога да карам ..
Еми екстра!!!Сега се метни на някое голфче и няма да съжаляваш(но тук е трудно,а може би и невъзможно някой да ти препоръча кола която да не е от заветната марка VW,но пък немисля че ще те подведеме)
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Колега,като за 1-ва кола един ABF май ще ти дойде малко нанагорно.
Иначе мога да ти кажа какъв разход дава 2.0 GTI (ABF) .
Гори 10,5 - 12,0 според това колко ти е тежък крака.
Според мен като за начало един голф 3 GT е най-добрия вариант.
Успех
Иначе мога да ти кажа какъв разход дава 2.0 GTI (ABF) .
Гори 10,5 - 12,0 според това колко ти е тежък крака.
Според мен като за начало един голф 3 GT е най-добрия вариант.
Успех

Върни се в “ОФФ-Топик - други”