Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!
[/quote]не с еобиждай!!! както има голфаджии -селяни..........................................................
не ми се обяснява
[/quote]
Бобо, не се казва селяни!!!! Тези който вършат тези гадорий се наричат СЕЛЯНДУРИ!!! Тяхната м...а!!!
не ми се обяснява
Бобо, не се казва селяни!!!! Тези който вършат тези гадорий се наричат СЕЛЯНДУРИ!!! Тяхната м...а!!!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично немога да се преборя с едно / лице/ непознато което имам чувството че постоянно ме следи и само мизерия по колата ми прави...примерно излизам и си оставям колата на доста осветено място в центара на града,минава време и решавам да си хода и какво да видят моите очи?Някой малоумник ми се е изпикал на предната врата точно на бравата...по оглеждам от страни и виждам една огромна храчка на задното стъкло...имал съм и мн.други случаи след които съм умалявал да пастрам и да си чупа краката по моргите....за части:огледала,мигачи и други и други.... 

jaba7a написа:Аз предложих вече(големи хора сте разбираемо е)една хаика да си направят хората от клуба....кои от които град е сабират се паркират на рискови зони зачакват си тихичко с по една биричка и гледат...ко некои барне бои до убиване после на полис ман на гости
Ами то това е друга оправия няма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”