Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Re: Credihelp мърлячите - някой друг изпатил?

Мнениеот Petrolhead » Съб 01 фев 2014 9:53

bqlovento написа:
Вълчан написа:Това си е практика навсякъде да се лепят рекламни материали.И колкото и да е странно увеличава си оборота дадената фирма.Мен друго ме дразни.....тръгнеш ли към морето примерно през 5--10 дървета има забити на тях пласмасови табелки със надпис..АМОРТЕСЬОРИ....НАКЛАДКИ....РЕСЬОРИ..и там подобни на ЕМ КОМПЛЕКТ със телефон.Страшно много са.Как ги търпят не мога да разбера. :screwy

В ЦЯЛА България са.

аз ги късам където ги видя. много ме дразнят

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 01 фев 2014 10:23

Вече не са лепенки, а са със спрей.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 01 фев 2014 13:15

Владо,в нашия блок модата е друга.Свикнали са вместо да лепят,понеже пощенските ни кутии са достъпни от към улицата и ги блъскат с какви ли не рекламни листовки и простотии.Направо оставят 1 тон хартия след себе си.Нашия домоуправител хванал за гушата тоя смърдел,който ги блъска в кутиите и му казал,че ако го хване пак, ще го спука от бой.От тогава пращат жена да ги слага, която слага по-малко хартии и понеже всички в блока сме моралисти и жени не бием, се търси алтернатива.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 01 фев 2014 13:22

Тези хора с това си изкарват хляба Колко трябва да си зле та да скачаш на хора бутащи листовки по пощите :screwy

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 01 фев 2014 13:31

IRRITATING написа:Тези хора с това си изкарват хляба Колко трябва да си зле та да скачаш на хора бутащи листовки по пощите :screwy

Ами ще ти кажа кога ставаш много зле.Когато тоя идиот мине по 5 пъти на ден и понеже не може да набута всичко,защото виждаш ли отвора на пощенската кутия не е предназначен да побира тонове хартия,почва едно лудо звънене по на хората апартаментите да им се отвори ,да могат да влезнат вътре и да блъскат хартия от другата страна на пощенските кутии,понеже нашите не се заключват.И понеже не им стига да блъскат в кутиите ,почват по радиаторите да слагат и където видят,след което става невероятна мизерия във входа,понеже навсякъде по пода има листовки.
Та следващия път не само ще скоча,ми него ще набутам в пощенската кутия като предупреждение.Само ,че почнаха да пращат жени...
И не съм против това да се оставят няколко рекламни листовки в кутиите,против съм зверското блъскане на хартия,мизерията която оставят след себе си и звъненето на пожар.

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Съб 01 фев 2014 13:37

Подобна агресия към човек тръгнал да изкара 5лв за да се нахрани не е нормална

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 01 фев 2014 16:13

Ето къде я бяха залепили лепенката - забележете къде е таблото за лепене:
credihelp-bokluk.jpg
Креди Хелп боклука

А ето какво се случи с тази лепенка - замина където и е мястото - при подобни отпадъци:
credihelp-zamina.jpg
Кредихелп в кенефа

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Съб 01 фев 2014 18:24

Ама как си пасва цвета и със ароматизатора.... :th_up Защо не напишете някъде на видно ....Рекламни лепенки само на таблото....Някои може и да си вземе поука.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 01 фев 2014 21:56

IRRITATING написа:Подобна агресия към човек тръгнал да изкара 5лв за да се нахрани не е нормална

нямам проблем с това, да изкара 5 лв. да се нахрани, имам против това да става мой проблем...
аз не му създавам проблеми, докато той не започне да създава на мен.
това е като оправданието, което получавам от всички, опитващи се да паркират колите си в двора ми: ами аз къде да спра?
ами защо това е мой проблем?

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 01 фев 2014 22:10

Vlad777 написа:Ето къде я бяха залепили лепенката - забележете къде е таблото за лепене:
credihelp-bokluk.jpg

А ето какво се случи с тази лепенка - замина където и е мястото - при подобни отпадъци:
credihelp-zamina.jpg

Поне е с тон в цветът на вратата :mrgreen :Mr Green Fun :Mr Green Fun Еб*вам се колега. Гадно е,но този който ги лепи го прави за пари. Аз като бях на 15 години събирах за колело и лепях в цяла София за по 3 лв на 200 лепенки. Лепях ги на местата за реклами и бяха с лепило което се отлепя лесно. Един път си изядох боя,защото лепях по една ограда на строеж,тоя извади една кирка,удари ме с дървото,не с металната част.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 01 фев 2014 22:28

Ама да лепят колкото искат тия хора и да изкарват пари - просто ДА СЕ ЛЕПИ НА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ТОВА МЕСТА - както се вижда на снимката имаме специално табло за лепене.

Честно казано ако видя някой да ми лепи на вратата, при наличие на табло, забележката ще е най-малкото нещо, което ще се случи. :deal

А към КредиХелп - Credihelp - дано четат темата:

ПОМОЛИХ ВИ И ПО ТЕЛЕФОНА И НА ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА ВИ ДА МАХНЕТЕ ЛЕПЕНКАТА ОТ ВРАТАТА НА ВХОДА МИ! В КРАЙНА СМЕТКА СИ Я МАХНАХ САМ. ОТНЕ МИ ВРЕМЕ И НЕРВИ! Сега да видим вие сами кaк ще си махнете "лепенката" от първа страница на Google! :thumb_down

https://www.google.bg/search?q=credihelp

Върни се в “ОФФ-Топик - други”