IRRITATING написа:Много правилно си постъпил

Според мен и в Полицията ако почнем да се съмняваме не са на добре нещата
Ако милицьонер ти каже "Добро утро", първо виж къде е слънцето!
Ще разкажа какво ми се случи веднъж с един Г3 с регистрация СА в Стара Загора. От години не живеем там, но ходим редовно, за да видят бабите и дядовците внучката. Паркирам си колата между няколко други и отивам да се видя с приятел. Зная, че там не е забранено паркирането и съм спокоен и не гледам много знаците. На 10-15м от спирка на градския транспорт. Като се връщам, наоколо се мотае един милицьонер. Сядам, паля, той идва и ми тропа по тавана. Викат ме при служебната им кола и започват да ми обясняват, че на спирка не се спира. Обяснявам, че съм на 10-15м преди знака за спирка. Било забранено на 50м. Казвам, че съм чел закона и не е забранено, ако искат, да пишат. Сменят версията с "Добре де, ама то и без това е забранено паркирането - ей там малко по-назад по улицата има знак.". Обръщам се и виждам кръглия знак в гръб. Казвам, че щом е забранено паркирането със знак, нямам никакви претенции. Пишат ми фиш, подписвам се, че съм съгласен и се качвам в колата си. В този момент ме обземат някакви съмнения и завъртам едно кръгче до предното кръстовище, за да видя знака - ограничение на скоростта 40км/ч. Нямаше какво да направя, освен да се върна при дебелака в служебната кола и да му кажа, че не е хубаво да се лъже.
Още една поговорка - "
Покрай сухото гори и мокрото". Доверие на милицьонер? Ко? Не!
Сега лично към Дразнещия - много са ти големи приказките във форума. Понякога е смешно, понякога е тъжно. Остави голямата кошница и тръгни с някоя по-малка!