Изключително некоректен потребител - "pitman"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Изключително некоректен потребител - "pitman"
Това което си дал е горната част на бронята (черната) 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Кво да си чеша езика не мога да разбера.. макар, че 3 пъти донаписвах това мнение.
Когато има желание.. има начини :)
Стенли пътува 100 километра да си вземе рядка решетка :)
Чудя се защо продължавам да пиша дори. И без това половината читави хора у тоя форум ги няма. Тука остнаха само философи и стана като в типичен български форум.. всеки си пише квото си иска и голяма част от това е пълна простотия. Ебахти глупостите кълна се.
Тука всеки втори е ядрен физик, химик, тунер и всякакви такива.
Аре у джаза.. мършави, дебели, плешиви .. аре у джаза..
Когато има желание.. има начини :)
Стенли пътува 100 километра да си вземе рядка решетка :)
Чудя се защо продължавам да пиша дори. И без това половината читави хора у тоя форум ги няма. Тука остнаха само философи и стана като в типичен български форум.. всеки си пише квото си иска и голяма част от това е пълна простотия. Ебахти глупостите кълна се.
Тука всеки втори е ядрен физик, химик, тунер и всякакви такива.
Аре у джаза.. мършави, дебели, плешиви .. аре у джаза..
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
http://img.tapatalk.com/d/13/12/19/epe7uda5.jpg
Ето ви всичко необходимо за да си го намерите. Произвежда се специално за Yachting в Италия.
Оня ден се е продало в ибей такова за 50$.
Ето ви всичко необходимо за да си го намерите. Произвежда се специално за Yachting в Италия.
Оня ден се е продало в ибей такова за 50$.
-
- Low rider
Не е хубаво да обиждаш някой който не познаваш.Предполагам си мислиш, че си от читавите хора.Намери ми го в ЕТКА ако обичаш.
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Моля ви колеги,няма нужда да се нападате.Ножа се намери и си го купих за 1 ден от потребител на форума ,а именно колегата inoi.
За пореден път повтарям,че целта на темата беше да се изтъкне некоректен потребител ,поради причините,които вече съм посочил за да не може друг колега да страда.
И да отговоря на псевдо мъжете,които питат защо съм написал "изключително" - защото 20 дни да те въртят и всеки път(в случая 3 пъти),
в който направим връзка с "pitman" да те увещава ,че на следващия ден ще го прати си е изключителна некоректност по моите критерии.
Поздрави и не бъдете толкова наивни като мен ,особено в България.
P.S. Ако почнете активно да докладвате некоректните потребители,форума може и да стане една идея по-спокойно място !
За пореден път повтарям,че целта на темата беше да се изтъкне некоректен потребител ,поради причините,които вече съм посочил за да не може друг колега да страда.
И да отговоря на псевдо мъжете,които питат защо съм написал "изключително" - защото 20 дни да те въртят и всеки път(в случая 3 пъти),
в който направим връзка с "pitman" да те увещава ,че на следващия ден ще го прати си е изключителна некоректност по моите критерии.
Поздрави и не бъдете толкова наивни като мен ,особено в България.

P.S. Ако почнете активно да докладвате некоректните потребители,форума може и да стане една идея по-спокойно място !
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
А защо този индивид мълчи?3 страници изписано,а той се спотайва 
Ето малко да се повеселите http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=83&t=326153
Поне майтапчия го раздава

Ето малко да се повеселите http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=83&t=326153
Поне майтапчия го раздава

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
golfmk1 написа:Това което си дал е горната част на бронята (черната)
Хайде да гледаме преди да пишем,а!
Най-лесно може да пейстнеш номера в Гугъл и да дадеш на "Изображения" ако не си сигурен какво е.
-
- Low rider
Не съм сигурен а убеден
Предполагам имаш етка.На това което си дал ако четеш пише броня покритие.На ножовете от долу пише спойлер. http://www.partsbase.org/vw/golf-variant-gov-eu-1997-80700-bumper/ Не ми казвай как се работи с ЕТКА
И е от 2 части http://i.ebayimg.com/t/Golf-3-Yachting-Henry-Lloyd-Frontlippe-Spoiler-Lippe-auch-VR6-16V-GTI-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/L7sAAOxyTjNSiJ9Y/$_35.JPG

- neon
golfmk1 написа:Не съм сигурен а убеденПредполагам имаш етка.На това което си дал ако четеш пише броня покритие.На ножовете от долу пише спойлер. http://www.partsbase.org/vw/golf-variant-gov-eu-1997-80700-bumper/ Не ми казвай как се работи с ЕТКА
И е от 2 части http://i.ebayimg.com/t/Golf-3-Yachting-Henry-Lloyd-Frontlippe-Spoiler-Lippe-auch-VR6-16V-GTI-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/L7sAAOxyTjNSiJ9Y/$_35.JPG
Не искам да споря с тебе. Явно ги разбираш нещата....

-
- Low rider
Обори ме
Не мога да разбера защо някой като греши е толкова трудно да си признае, че е така 

- neon
Прав си! Аз съм сбъркал - съжалявам, че не го казах по-рано.
П.П. Никога не спори с глупак, защото 1-во ще те завлече на нивото си и 2-ро ще те победи - по-опитен е.
П.П. Никога не спори с глупак, защото 1-во ще те завлече на нивото си и 2-ро ще те победи - по-опитен е.
-
- Low rider
Аз бях до тук.Ако съм помогнал по някакъв начин на някого в този форум се радвам.Ако не здраве да е.Хубав ден на всички.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
темата отиде у кереча
Сега тук не се касае за измама, а по-скоро за некоректно поведение на човек направил публична обява за продажба на определен артикул
Ако иска питман да обясни, да обяснява, ако не иска-всеки чете и си прави сметката
Сега тук не се касае за измама, а по-скоро за некоректно поведение на човек направил публична обява за продажба на определен артикул
Ако иска питман да обясни, да обяснява, ако не иска-всеки чете и си прави сметката
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Определено е по-вярно потребителят да се нарече несериозен, отколкото некоректен, въпреки, че в част от отношението му има доза некоректност.
Относно ножа - явно е нещо като аксесоар, подобен на вотекс конзолата и липсва в ЕТКА. Не съм гледал в ЕТКА ама се доверявам на голфмк1, все пак това работи
Какво толкоз ви кефи тоя спойлер
На снимките ясно си личи вдлъбнатината за номера, който седи под тая лайсна. Това, което си дал си е точно лайсната отгоре на бронята
Относно ножа - явно е нещо като аксесоар, подобен на вотекс конзолата и липсва в ЕТКА. Не съм гледал в ЕТКА ама се доверявам на голфмк1, все пак това работи

Какво толкоз ви кефи тоя спойлер

neon написа:Хайде да гледаме преди да пишем,а!
Най-лесно може да пейстнеш номера в Гугъл и да дадеш на "Изображения" ако не си сигурен какво е.
На снимките ясно си личи вдлъбнатината за номера, който седи под тая лайсна. Това, което си дал си е точно лайсната отгоре на бронята

Последна промяна от stefan4o на Чет 27 фев 2014 19:47, променено общо 4 пъти.
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Колко интересно днес да получа следното ЛС :
Да допуснем невероятната история с грешното препращане до Шумен ,че е вярна (не е ,то е ясно)...
Аз му пращам ЛС-ове от сума време да ми пише какво става или да ми се обади.Пратих му адреса на Еконт на СМС,еби му майката ,как се обърква София с Шумен като град и в Шумен и там ли имат адрес на Еконт на кв. "Хаджи Димитър",ул. Резбарска 9
Тоя Шумен да не е кандидат за столица ,че да е 1:1 със София като улици и адрес на офис на Еконт.....и в офиса на Еконт са му казали - "Да,имаме офиса в Шумен с този адрес"...А като му писах сума ти време на ЛС да ми каже какво се случва с ножа,защо не ми написа - "пратих ти го" и да породи съмнения в мен защо като ми го е пратил при мен цяла седмица не пристига...
Та сега всички драскачи,които ме обвинявахте ,че не е кой знае какво - сега имате ли нещо да кажете ? Бях ли прав ,че става дума за ИЗКЛЮЧИТЕЛНА некоректност ?
Ае със здраве...
pitman написа:zdr i izvinqvai pyrvo za zakusnenieto no stana oburkvane tvoq noj go pratih na ofis shumen i dokato se setq kvo stana mina cela sedmica ,plus tova mi otkradnaha telefona i stana dylga i 6iroka dnes pristignaha dvata noja i gi pratih na vernite mesta utre go o4akvai i se izvinqvam o6te vednaj za 4akaneto :) ako ima ne6to me potyrsi na tozi nomer 08858 74 266 za6toto drugiq nomer 6te e aktiven 4ak v drugi den :)
Да допуснем невероятната история с грешното препращане до Шумен ,че е вярна (не е ,то е ясно)...
Аз му пращам ЛС-ове от сума време да ми пише какво става или да ми се обади.Пратих му адреса на Еконт на СМС,еби му майката ,как се обърква София с Шумен като град и в Шумен и там ли имат адрес на Еконт на кв. "Хаджи Димитър",ул. Резбарска 9

Та сега всички драскачи,които ме обвинявахте ,че не е кой знае какво - сега имате ли нещо да кажете ? Бях ли прав ,че става дума за ИЗКЛЮЧИТЕЛНА некоректност ?
Ае със здраве...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”