Лека служба!
И да слушаш!

Лека Служба под знамената
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
попринцип маика ми е медицински работник и има много добри връзки в Вонна болница та ако искам няма да зляза.чичи ми пък е завеждащ хирургично отделение а жена му е мед.сестра.сестрата на дядо ми също е в здравеоазването..................абе ако реша ще ме изкарат без бъбреци,далаци и т.н.ма мисля че щом са преценили че трябва да служа(вонните)значи трябва.
колкото до VW шествито на клетва Е ТОВА Е ИДЕЯ
ще служа в Горна Оряховица в Химическото и след това в СФ
колкото до VW шествито на клетва Е ТОВА Е ИДЕЯ

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nigga написа:попринцип маика ми е медицински работник и има много добри връзки в Вонна болница та ако искам няма да зляза.чичи ми пък е завеждащ хирургично отделение а жена му е мед.сестра.сестрата на дядо ми също е в здравеоазването..................абе ако реша ще ме изкарат без бъбреци,далаци и т.н.ма мисля че щом са преценили че трябва да служа(вонните)значи трябва.
колкото до VW шествито на клетва Е ТОВА Е ИДЕЯще служа в Горна Оряховица в Химическото и след това в СФ
Хубаво е да се мине през "казармата" (защото тя сега няма нищо общо с истинската) - научаваш много неща.
Аре лека служба приятельо. И умната еййй...
С поздрав: ОР ст.лейт. от ВВС на Р.България
В.М.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Huizel написа:Е то новобранския или ще му е в Плевен или в Долна Митрополия.То тогава трябва да се ходи.А перничани служат в поделенията в София и около нея.
Това значи ли че в Долна Митрополия е нещо като сборен център до клетвата и после ги разпределят на други места ? Понеже племенника го викат там на 26.03 и ние си мислехме че там ще служи пък то да се окаже че там ще е само в началото ??
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Huizel написа:Е то новобранския или ще му е в Плевен или в Долна Митрополия.То тогава трябва да се ходи.А перничани служат в поделенията в София и около нея.
Това значи ли че в Долна Митрополия е нещо като сборен център до клетвата и после ги разпределят на други места ? Понеже племенника го викат там на 26.03 и ние си мислехме че там ще служи пък то да се окаже че там ще е само в началото ??
Ами то Долна Митрополия си е ВВС и са много малко наборниците вече там.А това дали ще го разпределят след клетва ще се разбере впоследствие,но по вероятно е да си остане там,защото се кара 3 месеца обучение някакво,а пък и той няма да иска да се мести кат свикне 3 месеца с пичовете.ВВС си е добре

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Намаляват казармата - ЦЪК
Върни се в “ОФФ-Топик - други”