Препоръчайте невролог моля!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Препоръчайте невролог моля!
аз винаги съм чакам макс 3 седмици за да ми назначат ЯМР , не знам при какви доктори ходите!
абсолютно по стандартната процедура, без препратки и тн, просто отидох на невролог, беше някаква жена в Токуда, която ме резна. После защо чаках 2-3 месеца, не помня, но със сигурност не е било по мое желание. Направиха ми го някъде около Ракова болница, май.
4 години по-късно може и да са ускорили процедурата и да чакате само 3 седмици :)
4 години по-късно може и да са ускорили процедурата и да чакате само 3 седмици :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз минах през личната,оттам на невролог.Птедписани ми бяха инжекции 5,после свещички за 10 дни.Сега направо ми даде направление за неврологична клиника за допълнителни иследвания скенер,някакви вливания и тем ппдобни.Въпроса ми е някой да сподели мнения ако е минал през някоя клиника,че аз съм се напътил към ВМА.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Без ЯМР нищо няма да се разбере със сигурност. Лошото е, че е почти невъзможно да се вземе направление за ЯМР ако невролога не ти е познат. Може би вместо да се купуват лекарства за да се пробва случайно дали ще имат ефект да се дадат пари за ЯМР и да се назначи адекватно лечение след това
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега един такъв обаче е от 400 до 700 лв взависимост какво ще снимат,малко са множко.Скенера мисля че пак става,но ще видим утре.Решил съм ВМА макарче се допитах да видим дали някой ще препоръча нещо друго.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”