Убиха най-голямата гризли...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 28 мар 2007 13:03

kotse_botse написа:
wili98 написа:Олд Шетърхенд 2 ;)

Да бе, старата поразяваща ръка такива само с нож ги тепаше. Че даже и без нож сигурно мое :wink:

удряше ги с юмрък в слепоочието
затова е шетър хенд

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 28 мар 2007 13:03

Малеее... какво е това животно.. няма такова чудовище обаче .. бахти огромната гадина незнам изобщо как са я убили преди да стигне до тях.. това нещо бяга с огромна скорост.. незнам какъв трябва да си за да го убиеш... според мен са го изчакалили някакси .. неможе да се изправиш срещу него и да стреляш.. невъзможно е. ако си на дърво.. ако го блъсне един път падаш .. и .. Ае е*ал съм му майката аз съм за гъби :)

Едит:

Между другото като се загледам във физиономията на пича.. ми става ясно как го е убил .. или е супер хладнокръвен или .. ще си я запази тази физиономия като треньора на франция 94-та

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 28 мар 2007 13:22

Абе май истината не е точно такава..... който може д ачете английски да прочете... :?

http://www.truthorfiction.com/rumors/g/giantbear.htm

Thanks to our readers, the truth about these pictures has been found. The facts are a little different from the original eRumor, but the pictures do record the results of a true hunt and are real.

The original pictures lacked the label linking them with hunting-pictures.com, but that is where the pictures reside. They were posted by a hunter who used the nickname Dalliwacker, on www.assaultweb.net, but who is, according to published articles, Jim Urban. He says that the bear was actually ten feet high and weighed between 1,000 and 1,200 pounds. He says the bear did not stand up then drop down and charge. It showed no aggression at all. He also says the bear was not shot on Hitchenbrook Island but, like all good hunters, he won't be specific about where he got it <smile>.

The versions of the eRumor that claims the bear was a killer and was shot by a forest service employee or was a killer and human remains were found in his stomach, are false.

Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don hose » Сря 28 мар 2007 13:32

Хяма значение каква е истината,мечката е страховита.Добре е да се препарира.Това е голяма атракция.
И една мисъл породена от многото теми за кражби из форума.Земаш си такава мечка и я слагаш до колата.Айде кради сега де :олелеее

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 28 мар 2007 13:33

Калашника си е железен, ма пак 12 патрона :?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 28 мар 2007 13:34

don hose написа:..Земаш си такава мечка и я слагаш до колата.Айде кради сега де :олелеее

Гарантирам ти, че тая мечка ще влачи голфчето къдет си иска :lol: :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 28 мар 2007 13:39

Аз много ги обичам тия мечки. А и как може да го мъчат с тоя малък калибър? Капути. :twisted: :woooow: :( :cry: :bishop

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 28 мар 2007 13:53

black` написа:Аз много ги обичам тия мечки. А и как може да го мъчат с тоя малък калибър? Капути. :twisted: :woooow: :( :cry: :bishop

Не са имали друг..... 8)

Неподхожда на руснака, ма кво да се прави..... 9.3 на някои им е доста мощен!

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 28 мар 2007 14:00

prj57 написа:Неподхожда на руснака, ма кво да се прави..

A ти защо реши че е руснак? Пише АЛЯСКА :lol: Те верно руснаците ефтино са я продали на времето, ма още да ходят там на лов, не вервам :lol: :lol: :lol:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 28 мар 2007 14:01

Зимно време, като замръзне морето, чукчитата маат пеши през леда та у Аляска :lol:

П.П. сега го прочетох, тоя е стрелял със ловна пушка :shock :shock
7мм бренекета (slugs) са намерени в мечока!!! Тоя бая гавра си е направил с мечо

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 28 мар 2007 14:45

бренекето на разстояние 50 м прави страхотни поражения :idea: калашника пасти да яде :roll:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 28 мар 2007 14:58

чакала написа:Като се сещам преди няколко години какви дупки му направихме на един гилигилиган с ловна карабина"Арсенал"(АК-47, 7.62 мм с удължена цев, полуавтоматичен, 5 патрона пълнител) и гадината издъхна бавно(ама баща ми докат го нацели :? ), та гледам това животно ко ще усети ве братче :shock

С това оръжие съм запознат много добре стрелях с него по една доста дебела слива на село горе долу обиколката беше 210см стрелях пронизах го и от др страна патрона беше излезнал като го беше направило на пихтия яко го беше цепнало. С оръжието може да се мери до 2 км ако разбираш от трактория и си гледаш мерника от 1 км можеш да повалиш глиган без да се замисляш

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 28 мар 2007 15:00

baTkoTo написа:
чакала написа:Като се сещам преди няколко години какви дупки му направихме на един гилигилиган с ловна карабина"Арсенал"(АК-47, 7.62 мм с удължена цев, полуавтоматичен, 5 патрона пълнител) и гадината издъхна бавно(ама баща ми докат го нацели :? ), та гледам това животно ко ще усети ве братче :shock

С това оръжие съм запознат много добре стрелях с него по една доста дебела слива на село горе долу обиколката беше 210см стрелях пронизах го и от др страна патрона беше излезнал като го беше направило на пихтия яко го беше цепнало. С оръжието може да се мери до 2 км ако разбираш от трактория и си гледаш мерника от 1 км можеш да повалиш глиган без да се замисляш

Батко не говори глупости ;) повече от 500 метра ефективна стрелба с това оръжие неможеш да постигнеш.....

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 28 мар 2007 15:00

Ludia написа:бренекето на разстояние 50 м прави страхотни поражения :idea: калашника пасти да яде :roll:

Прав си но бранекета съм виждал предимно за гладкоцевни или Ловните пушки от 30 метра трепаш без проблем а с бранеке може и да е на по голямо разтояние защото тогава е само едно като топче а иначе сачмите при обикновените патрони се пръскат
Мечката е била обита с бойно оръжие не с Ловна пушка :)

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 28 мар 2007 15:02

Ludia има си там специялен мерник дето е за треактория при далечно стреляне тя си е тип снайпер Карабината и опхвата на който можеш да бастисаш животно ако си добре с математиката е до 2 км но казах 1 щото никой няма да ти стреля от 2 км животно
с това оръжие съм израснал бате

Върни се в “ОФФ-Топик - други”