kotse_botse написа:wili98 написа:Олд Шетърхенд 2
Да бе, старата поразяваща ръка такива само с нож ги тепаше. Че даже и без нож сигурно мое
удряше ги с юмрък в слепоочието
затова е шетър хенд
чакала написа:Като се сещам преди няколко години какви дупки му направихме на един гилигилиган с ловна карабина"Арсенал"(АК-47, 7.62 мм с удължена цев, полуавтоматичен, 5 патрона пълнител) и гадината издъхна бавно(ама баща ми докат го нацели), та гледам това животно ко ще усети ве братче
baTkoTo написа:чакала написа:Като се сещам преди няколко години какви дупки му направихме на един гилигилиган с ловна карабина"Арсенал"(АК-47, 7.62 мм с удължена цев, полуавтоматичен, 5 патрона пълнител) и гадината издъхна бавно(ама баща ми докат го нацели), та гледам това животно ко ще усети ве братче
С това оръжие съм запознат много добре стрелях с него по една доста дебела слива на село горе долу обиколката беше 210см стрелях пронизах го и от др страна патрона беше излезнал като го беше направило на пихтия яко го беше цепнало. С оръжието може да се мери до 2 км ако разбираш от трактория и си гледаш мерника от 1 км можеш да повалиш глиган без да се замисляш
Ludia написа:бренекето на разстояние 50 м прави страхотни поражениякалашника пасти да яде
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта