Честито на данъкоплатците!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 29 мар 2007 11:37

dobrinb написа:
bbaev написа:думите са излишни... НО ВСИЧКИ НИЕ сме едно на...о стадо оФце!

Аз лично не се чувствам така, не говори от името на всички моля!!! Пък и погледни т. 6

така ли? и какво ще направиш тогава по въпроса?
за "нецензурната" дума (ако е такава, за което доста можем да поспорим) се извинявам, но бях доста афектиран от поредното безумие, което пак ще мине и никой нищо няма да направи... а после ти ми обяснявай, че не сме стадо...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 29 мар 2007 11:40

Нищо няма да направя по въпроса /все още/. Ако мислех да правя, нямаше да пиша, а да действам. Казвам, че ако ти се възприемаш като н.....а оФца, си е твое право, но не говори от името на всички...

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 29 мар 2007 11:59

Tomcat написа:Кайен- линейка е абсурдно, до такава степен че не ми се вярва, най-вероятно поредната вестникарска измислица. но ако цената му е 250 000 лева си е далавера отвсякъде

Tomcat, пиле, къде видя да пише за 250 000 лева?
И много странно разсъждаваш: Дефендъра оборудван бил много скъп, пък Кайена дали е оборудван или не вече не те интересува - било работа на доставчика. Пък дали Кайена е "високопроходим джип" и дали е джип изобщо също не коментираш. Не мога да разбера усилията ти да намериш доводи в защита на планираната покупка на Кайен. Ако ще сравняваш Кайен и Дефендър, то сравнявай ги и двата "оборудвани" или и двата не. И сравни тогава възможностите на двете коли извън шосето, моля. И, след като си спец, обясни ни в какво се състои специалното оборудване и колко точно струва! И дали цената на оборудването за Кайена и Дефендъра, а и за всяка друга кола не е еднаква или поне близка. И, ако е така, защо да не сравняваме "необорудвани" коли?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 29 мар 2007 12:06

Порше кайен започва от 120 000 лв в магазина

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 29 мар 2007 12:16

Ама вие още ли четете Стандарт бре? :shock И вярвате? :shock :screwy

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 29 мар 2007 12:31

black` написа:Ама вие още ли четете Стандарт бре? :shock И вярвате? :shock :screwy

:да: Пък и то да беше само Стандарт :No

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 29 мар 2007 12:41

Те самите се отричат от това дето пишат. Цъкнахте ли на прочети още да видите?
Бърза помощ вече ще идва с "Порше Кайен". Луксозните джипове ще возят болни от села и паланки, където обикновена кола не може да стигне.
Ще получим 32 високопроходими джипа "Порше Кайен" до края на май, изненадващо съобщи здравният министър проф. Радослав Гайдарски във Велико Търново. Скъпите коли, оборудвани като линейки, са купени със заем на Световната банка. Те ще бъдат дадени на спешните центрове в труднодостъпни райони.
В момента такъв джип върви около 250 000 долара. Купихме ги след търг по Закона за обществените поръчки, обясниха от министерството. "Порше Кайен" е предпочетен, защото бил на най-ниска цена. Производителите правят големи отстъпки, когато се купуват повече коли наведнъж.

Значи първо били 32. Сега пишат 150. Несериозна работа. А и вие пък тука ще се изпокарате заради един самоотричащ се вестник. Не така. :beer

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Чет 29 мар 2007 12:49

М-да-а !
Първият пост в темата и всички последвали коментари показват само едно нещо - че всичко е под контрол. Защо ли ? Ами 3 страници коментари на по-малката злина (30 бр. Порше Кайен), а никой не обърна внимание на по-голямата - далаверата с магистрала "Тракия" (то не че не знаем че е далавера, ама не на всички беше известно че ще ни влезе толкова вътре). Явно това е начина - един малък фишек, и така да се заслепи големия пожар.
Ами да сме живи и здрави, ще плащаме.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 29 мар 2007 12:53

dobrinb написа: ...

не съм казвал че се възприемам като овца, а че сме стадо. не ми изопачавай думите. това който и да се опитва да го отрече, ще излъже. най-вече себе си.

колкото до журналистите - всеизвестно е как се раждата новините: някой чул-недочул нещо, предал го на друг, той го допроменил и хоп - имаме новина, която първоначално твърде рядко има нещо общо с реалността. работил съм в медия, бързо се махнах...

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Чет 29 мар 2007 12:58

Спирам да плащам данъци, които зависят от мен... Нема си декларирам колата НИКОГА, обещавам!!! Ше карам с нафта, крадена от градския транспорт и ше си купя кола, която да харчи повече, та да купувам повече такава нафта!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 29 мар 2007 13:46

От доста отдавна,нашата мила татковина се е преименувала на Абсурдистан :!: :!: :!: Може би съм малко краен,но личното ми мнение е че докато не се пъхнат няколко бивши наши управници,"на топло" в хотел Пандел палас и то за много години,нещата няма да се оправят към по-добро,а даже и обратното :!: :!: :!: Вече нищо неможе да ме изненада в България!!!Особено ако е негативно!!!

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 29 мар 2007 14:01

gr_kanev написа:М-да-а !
Първият пост в темата и всички последвали коментари показват само едно нещо - че всичко е под контрол. Защо ли ? Ами 3 страници коментари на по-малката злина (30 бр. Порше Кайен), а никой не обърна внимание на по-голямата - далаверата с магистрала "Тракия" (то не че не знаем че е далавера, ама не на всички беше известно че ще ни влезе толкова вътре). Явно това е начина - един малък фишек, и така да се заслепи големия пожар.
Ами да сме живи и здрави, ще плащаме.

За магистрала Тракия още преди повече от година имаше тема и Pichaga сметна, че концесионера ще си избие парите за нула време(за някакви месеци ставаше дума).Ние България прежалихме, че една магистрала ли ще ни се опре :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 29 мар 2007 14:03

da6o_amvr написа:От доста отдавна,нашата мила татковина се е преименувала на Абсурдистан :!: :!: :!: Може би съм малко краен,но личното ми мнение е че докато не се пъхнат няколко бивши наши управници,"на топло" в хотел Пандел палас и то за много години,нещата няма да се оправят към по-добро,а даже и обратното :!: :!: :!: Вече нищо неможе да ме изненада в България!!!Особено ако е негативно!!!

Гарван гарвану око не вади :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 29 мар 2007 14:04

NovobranecGT написа:Гарван гарвану око не вади :wink:

Това е много жалко,но е самата истина!!!Много си прав :(

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил: