Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Мнениеот groznika » Сря 23 юли 2014 8:40

Има един едничък изход от ситуацията с циганите.
Трябва да се престане с хрантутенето им, трябва да бъдат погнати за всички нарушения и престъпления, които извършват, трябва да им бъдат ограничени всички видове помощи, ако не отговарят на изискванията (които също трябва да се затегнат).
Спре ли толеранса към тях от страна на държавата, повечето ще си вдигнат чуковете и ще отлетят към богатите европейски страни, където ще си разиграват коня. Тези, които останат ще влязат в релси и ще станат равноправни граждани с равни задължения като всички нас.

Това обаче никога няма да се случи :)

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 23 юли 2014 9:05

Много ми е интересно босата и негрОмотна мазна циганка,която ИСКАШЕ парцел,за да строи от къде ще извади 200 000 лв за строеж?За всичките макини,проекти,СОБСТВЕНА партида в енергото и прочие....
Това с бутането е преливане от пусто в празно!Бутаме ви,ама ето ви парцели,общински жилища...
Ще ми излиза някъв мангал и да ми обяснява как щяло да стане страшно за българите.... :newsm66 :death

А Жандармерия в Столипиново кога?Не и с Тотев на власт!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 23 юли 2014 9:19

Циганите не гласуваха, за когото трябваше на изборите и сега ги плашат.
Ще дадат две три репортажчета от две три махали, хората ще решат, че се прави нещо и всичко ще отмре.
Гледали сме го този филм и с митничарски вили и на Доган барбекюто и т.н.
Не е луд, който яде баницата, а .....
На следващите избори като гласуват за правилните хора ще започне застрояване наново.
А незаконните палати, милиардите откраднати/източени пари и корупцията не го притеснява никой.
Просто я няма думата "циганин" в горното изречение. :deal

Надявам се всички тези получовеци да не си спретнат катун пред нас, след като ги изгонят от мястото Х :no

П.П. В молбата до Хелзинския комитет и аз ще участвам. Най-мразя псевдо благотворителни организации с комерсиална цел.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 23 юли 2014 10:15

znainainai написа:... Ако ЕС имат нещо против нека си ги вземат там ама не им стиска нещо.

Ами...принципно не щат да ги вземат, ама кой ще ги пита :mhihi :mhihi

8:30 минута- култов момент, бай Мангау посреща гости с леген ...хм...вода...от терасата :mhihi :mhihi

П.С. някои житейски истини почнаха да им се изясняват...по трудния начин :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Сря 23 юли 2014 10:41

Тези преференции, за по 158 лв на квадрат, не мислете, че е някакво подаяние, само изглежда такова! Ако се видят местата, където се "дават", едва ли изобщо някой ще иска да иде. Но пък, точно това е целта, и лошо няма, щом манго иска да строи, да се бръкне, да си плати мястото, и да почва! Ама едва ли има човек, който да го повярва, циганин да плаща! Ще се повъртят малко из махалите на града, и ще духнат към други големи градове, където, все още не е почнала такава кампания, най-вече да се готвят София и Пловдив, да посрещат "гости".

А иначе, и мен ме бройте в петицията за ново жилище, не защото мисля, че ще ми дадат, а искам, малко от малко, да вгорча живота на тия гейове от БХК, страшно са ми противни!

П.С. Модераторите да не ме цензурират, заради думата "гейове", понеже, съвсем официално, гей вече не е обидна дума! Мислех да ги нарека педе""сти, но тъй като съм културен човек, няма да ги нарека!

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Сря 23 юли 2014 14:03

Аз пък не мога да разбера следното . Нали къщите са били незаконни ? Защо тогава след като са построени е така от нищото и се е знаело,че са незаконни са им вкарани ток и вода ? И там некой е изпрал доста кинти по некое проектче ! Не се напрегайте много много ... всичко е за пари ,а не за цигани или българи ! Дават им помощи и имат много облаги ама вижте ги само как живеят ... немат постоянен дохот,немат 1-2 коли и 1-2 апартамента/къщи така,че аз не мога да разбера защо се възмущавате от това,че некой политик е решил да си прави реклама на техен гръб и им е дал къщи ? Това не е от вчера - това е от години насам ! Добре , да си представим ,че изведнъж изчезнат всички цигани от България ... мислите ,че ще станем богати понеже тех ги нема ? Системата нема да се промени ами по-скоро се стреми да ни държи главите ниско наведени :mhihi Всеки проект в тая скапана държава е пране на пари и всички са корумпирани ...... нема как главен архитект да ми разказва ,че от печелене проект за магистрала и нейното изграждане може сввободно от материали само да ти остават по 100 лв. на метър ! :screwy

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Сря 23 юли 2014 18:56

http://blitzbg.info/644
докато полоовиината такива не ги вкарат по затвори и върнат помощите с лихвите. няма да има пари нито в здравната каса нито в пенсионната. не може в мот град всичките ц...... които продават и имат фирми на пазара да вземат помоошти за социално слаби и дори пенсии а нямат още 50 години

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 23 юли 2014 19:31

Минимум средно образование,за да гласуваш и 90% от ман....те нямат да получат хебапчета и 20кинта!Така турците и комунистите увисват и може би държавата ни ще тръгне в положителна посока!Помощи да се дават до трето дете,след това...греда!Има дори и по-примамлив вариант,помощи само за първо дете и след това помощи да се получават,само ако майката е внасяла осигуровки,данъци и т.н.!Има и свестни цигани,които работят и си плащат всичко!

Потребителски аватар
crank1968
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank1968 » Сря 23 юли 2014 20:08

Интересна тема! Не знам дали забелязвате, но както ние говорим против тях, така и те против нас. Много злоба има събрана и в нас, и в тях. Все още няма ексцесии, но не знам до кога ще бъде така, може би докато сме повече от тях, след това да му мислят младите. Ние ревем, че сме пренабрегнати и те също. Политиците използват и нас, и тях. Както между тях има качествени хора - работливи, които си плащат данъците, така и при нас има боклуци. Друг е въпроса, че преобладават мързеливите и прости цигани (роми). Природата им е такава, за да се променят трябва много работа и пак може да не се променят. Както виждате ни в Германия, ни в Италия се справят с тях. Неслучайно французите си ни ги върнаха. Трудно е да се справиш с толкова народ, ако бъде наложен закона ще стане страшно, когато човек е гладен и отчаян не мисли, а те и попринцип не мислят :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin Трябваше още в началото на прехода да бъдат вкарани в релси- говоря за раждания, помощи,спазване на законите, работа и т.н. Сега както казах са доста народ. За мен решението е едно- Циганинът, който си плаща данъците, който работи, води децата си на училище има място сред нас, дори на нашата маса! Този, който не работи, не учи, а само чака и краде, да бъде изселен, заедно с всички цигани по света. Нека големите се погрижат за тях да им намерят място на планетата Земя, но да не е територията на България, тъй като ние все повече заприличаме на циганска държава.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Сря 23 юли 2014 20:11

Няма как да се забият в един жив организъм 500 000 - 700 000 кърлежа и обществото да просперира. Е няма как да стане.
А май и журнялята са за порицание, защото и те заедно с кметовете, трябва да им казват на тези (циганите), че законите в тая държава трябва да се спазват а не да се акцентира въпроса върху сополиви циганки. Въобще не ме интересува за тях, както съм сигурен че и тях не ги интересува за мен.
Съчувствие????.....Забрави :no
:flag_bulgaria

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 23 юли 2014 20:12

Вместо да се ежите по форумите, правете деца. Без прираст сме загубени...

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Сря 23 юли 2014 20:18

muns61 написа:Вместо да се ежите по форумите, правете деца. Без прираст сме загубени...

Циганите правят деца и ги хвърлят по кофите и сметищата , ти ако си ще ги хвърлиш ли ?

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Сря 23 юли 2014 20:22

muns61 написа:Вместо да се ежите по форумите, правете деца. Без прираст сме загубени...

Късно е либе за китка...отдавна отиде коня у ряката :no

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Сря 23 юли 2014 20:49

Трябваше още в началото на прехода да бъдат вкарани в релси- говоря за раждания, помощи,спазване на законите, работа и т.н.

Та те точно до началото на "прехода" си бяха съвсем в "релси", или не помниш онова време? Къде тогава ще видиш циганин да строи незаконно? Или пък, да скача на милицията, а пък още по-малко, да крещи антибългарски лозунги? За нула време щяха да ги "умиротворят"!

Съгласен съм, че противопоставянето ни беше подхвърлено от управляващата каста, но пък, дали чак всички сме толкова лесно манипулируеми? Защото, няма какво да си крием, винаги си е имало противопоставяне, неслучайно дори и апостолите от Априлското въстание са заложили в една от първите точки на програмата си, унищожаването на циганите, като мародери, и слуги на турците! Циганина е като вид животно, дадеш ли му повече свобода, той не я ползва за собствено развитие и просперитет, смята го за слабост от твоя страна, и става още по-агресивен и нагъл! Затова и всички власти, от Освобождението, до 1989г, са действали спрямо тях с "желязна" ръка, и "мъртва" хватка, и не е имало проблеми. Проблемите почнаха, когато еврогейски организации, от типа на БХК, подкрепяни от новите ни западни и задокеански господари, им внушиха тази безнаказаност, и резултатите са вече налице! Дали е случайно, или грешка? Не, не вярвам, всичко е целенасочено, само дано, ние го осъзнаем навреме!

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 23 юли 2014 20:53

хахахах днес с пандизчиите на работа стана лаф моабет и единият от колегите е циганин от маалата.Някой от тях живеят в законни къщи,а другите са от въпросните 300.Цената от 158ЛЕВА(79евро да кажем) им се струвала много за цитирам "тоз баир".Питах ги ,а 420евро(840лв) за квадрат застроена площ в кооперация как им се струва и ми викат ми супер е .Обясних им ,че от 158лв до 840 има едни 700лв на КВАДРАТ за да си построят къща с двор,а не килиика в блок.Ем не можах да им го вкарам в глаите и им се струва много скъпо :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”