веселин написа:Шшшшшш , стига с тая параноя - пийте по 100 гр хубава домашна ракия - може да не ви се вярва , но е отличен детоксикант
Така си е !

Браво, забравих да пиша за ракията

веселин написа:Шшшшшш , стига с тая параноя - пийте по 100 гр хубава домашна ракия - може да не ви се вярва , но е отличен детоксикант
Anbuch написа:офффф- така и предполагах. Много се жегнах напоследък по повод храните и най-вече за тези които се водят специализирани за деца - един пример: рекламата на данонино ,дето се препоръчвало от БЪЛГАРСКАТА ПЕДИАТРИЧНА АСОЦИЯЦИЯ и съдържал 4 чаши мляко и било много полезно за децата и т.н. Незнам дали сте го опитвали ,ама по-скоро съдържа 4 чаши гипс. 99% със сигурен ,че това не е полезно за децата ни ,а даже е вредно! Търсих я аз тази асоцияция за обяснение..писах емеили ,ама глас в пустиня. Според мен тази асоцияция трябва да се даде под съд. Ровейки из нета попаднах и на това , че такава асоцияция просто не съществуваили по-точно е препоръчвала продукти преди да е съществувала (обърках се вече)
joker написа:...За мен статията е търговска поръчка!!!Нищо повече.....
One написа:joker написа:...За мен статията е търговска поръчка!!!Нищо повече.....
така е поръчка - 100% на конкуренцията
няма съмнение
не пийте аспартам щото е вреден, пийте нашето то е по-добро?
и на кого е търговката поръчка, докторе ??? на кой търговец на сладости, че ми убягна ????
още преди 10 че и повече години всички производни на аспартама са забранени от Американската асоциация по лекарствата и храните, малко след това във франция и холандия, а у нас по същото това време рекламираха Степ с нутрасуит......
VW-fenka написа:веселин написа:Шшшшшш , стига с тая параноя - пийте по 100 гр хубава домашна ракия - може да не ви се вярва , но е отличен детоксикант
Така си е !Както написах и горе.... когато се прекалява тогава е лошо !
Браво, забравих да пиша за ракията![]()
joker написа: Абе те и с холестерола се борят ама жулят като луди бекон(сиреч пържена сланина с малко месо по нея) с яйца и хамбургери.....и дебелеят на поразия с всички останали последствия за здравето !!!Апропо ...и ядат генно модифицирани храни(срещу които Европа се бори!) от които след 20 години на мъжете гърдите стават като на Памела Андерсън...
LILO&STICH написа:ти затова ли прибра микровълновата бре
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта