Колега трябва да ги платиш щото ще ти оценят (например) телевизорът ти който преди годин-две си взел за 500-600лв на 180 и ще го продадат.С това шега небива.
А относно това дали можеш да напускаш страната-можеш!!!За да имаш забрана за напускане на родината дълговете ти към държавата трябва да надхвърлят 5000лв
КАТ си поиска парите за глобите от мен!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Пфф и аз тря плащам един акт 110лв![]()
BTW да питам,щото до сега не ми се е случвало, като отида да си платя данъка за 2007-ма, дали ще искат да платя и акт-а?
Няма да искат. Направено е предполагам, защото не е сигурно дали нарушителят е собственик на колата. И като ти кара друг човек колата и му праснат акт в един момент трябва да ги искат от теб, което не е справедливо.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
mx3333 написа:pacoboy написа:Пфф и аз тря плащам един акт 110лв![]()
BTW да питам,щото до сега не ми се е случвало, като отида да си платя данъка за 2007-ма, дали ще искат да платя и акт-а?
Няма да искат. Направено е предполагам, защото не е сигурно дали нарушителят е собственик на колата. И като ти кара друг човек колата и му праснат акт в един момент трябва да ги искат от теб, което не е справедливо.
10х дано си прав, че не ми се дават 21лв данък и 110лв отгоре данъка

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В момента тече специализирана акция на Агенцията за държавни вземания по отношение на събирането на глобите, наложени от КАТ. Градовете, които засега обхваща, не включват София, но скоро и в столицата ще започнат. Слушах интервю точно по този въпрос, докато пътувах в петък до Смолян. Следващата стъпка, която предприемат, е описване на имуществото. И го правят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lawyer написа:В момента тече специализирана акция на Агенцията за държавни вземания по отношение на събирането на глобите, наложени от КАТ. Градовете, които засега обхваща, не включват София, но скоро и в столицата ще започнат. Слушах интервю точно по този въпрос, докато пътувах в петък до Смолян. Следващата стъпка, която предприемат, е описване на имуществото. И го правят.
Е*ати айдуците... гръм да ги удари!
за кат и глобите
последния път ,когато платих актове и фишове беше няколко месеца след деноминацията на лева.Трябваше ми удостоверение от данъчното -та ме хванаха.Не съжалявам ,понеже платих 6-7лв а разпечатката беше към 2.1м дълга.последните 5г. имам 10 фиша и 2/3 акта та ще чакам другата деноминация. 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Това, че КАТ най-накрая започнаха да търсят начини да си събират глобите, всъщност е добрата новина.
Няма какво да псувате, защото точно по този начин ще намалеят значително нарушенията и катастрофите по пътищата.
Аз дето съм си чист голфаджия, като бях в щатско и като знаех, че глобите започват от $200 - бях най-примерния шофьор
За 1 месец навъртях над 3000 мили (около 5000 км) по тяхните пътища и да ви кажа, пътува се много по-спокойно.
Така че евала! Нека започнат да събират парите и ще видим колко човека ще останат тези, които могат да си позволят да нарушават!
Няма какво да псувате, защото точно по този начин ще намалеят значително нарушенията и катастрофите по пътищата.
Аз дето съм си чист голфаджия, като бях в щатско и като знаех, че глобите започват от $200 - бях най-примерния шофьор

За 1 месец навъртях над 3000 мили (около 5000 км) по тяхните пътища и да ви кажа, пътува се много по-спокойно.
Така че евала! Нека започнат да събират парите и ще видим колко човека ще останат тези, които могат да си позволят да нарушават!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”