Техническите прегледи на автомобилите да важат 3 месеца

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пет 07 окт 2005 19:06

То хубо ама да минават автомобили на преглед а то масово минават само копия от талоните на техн. преглед :f_ckyou:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 07 окт 2005 19:45

Аз съм само на фарове.Преди години си имах големи разправии заради тях. Но с запалени фарове се виждаш отдалеч. За с триръце за фаровете.
А днес едвам успях да кривна в дясно за да не се забие в колата 1 моторист / не можах да позная машината, но беше надута -блока сигурно от порядъка на 650- -900 куб. см/Спирачки и предницата максимум надясно и не знам как се размина с високият задник.Светя му на дълги и не му дреме и лети срещу мен а от двете страни на пътя няма накъде да бягаш -мантинели на 2 реда.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 07 окт 2005 19:50

И вчера карах на фрове на магистралата и карам с 190 -200 и ИДИОТИТЕ водачи на автобусите на "Солвей Соди" карат успоредно понеже се "изпреварват"с километри или пък като ги наближиш те затварят и тръгват уж да изпреварват предният автобус ,който е от същият вид. И натзаи скорост се алага да скачаш на спирачките с всичка сила.
Е това , ако не е идиотско здраве да е.
Ами , ако смасям всеки 10-15 лева мога всеки ден да съм на преглед а не през 3 месеца. Ама не ми е никак доходно :(

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Съб 08 окт 2005 16:31

хубаво е DRL да имаш,
ама се отплеснахте от оригиналната тема-
за 4 месеца прегледи...
А БЕ ТОО ЛУТ ЛИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пон 10 окт 2005 10:49

Прегледите и ежемесечни да ги направят,пак няма да има полза за подобряване на положението с техническата изправност и безопасността на движението,докато се провеждат както досега-формално на автомобила или само на талона.Явно целта на това предложение за няколко технически прегледа годишно е да се съдерат още по-няколко кожи от автомобилистите,които явно са една от най-дойните крави в тази държава.Напълно достатъчен е и един преглед годишно,стига да се прави както трябва-от до пълен преглед на всички системи на автомобила и никакви компромиси,както и последващ контрол по пътищата с мобилни пунктове за технически преглед.Който не му е в ред колата-глоба,спиране от движение и после зверски преглед за да се пусне отново колата в движение.Иначе оправия няма.Аман от разни бомби със закъснител по пътищата.Който не може да отдели средства за да си поддържа колата в изправност значи за него колата е лукс,а не необходимост и да пътува с обществения транспорт,а не да е заплаха за останалите.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”