щатите са на първо място по луди на глава от населението
п.с. апропо и по адвокати
Най малко 20 убити в студентско градче в САЩ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:niikoo_1 написа:Далеч обаче не са чак толкова задръстени колкото си мислим, това, че не се забавляват и не знаят как също е някакъв тукашен мит![]()
В България също е пълно с кретени и селяндури ежедневно се слбъскваме с тях....
нико донякъде си само прав бате ....виж сегати си бил в някой голям град или по крайбрежията ...дето на всичкото отгоре половината не са американци
аз съм бил на много места включаю и дълбокия прованс .... там идеята за забавление беше да разцъкат каубойските си дрешки в локал бара ....
през останалото време се опитваха да се оженят за щерката на съседния фермер за да обединят ранчото
при това става въпрос за Мисури
у Тексас си представям какво е
иииии да забавлението им е да е напият на студенстко парти у някоя къща .... ама то едно парти 40 човека на двайсе квадрата и пушат и пият щото им е забранено и драйфат наоколо и си мислят че са направили кой знае какво.... е как няма да изтрещиш и застреляш една камара народ като през останалото време само цъкаш на плейстейшъна, пиеш и учиш за изпити, и изплащаш кредита за ученето
аз на какви партита съм бил тука.... еми няма връзка с там просто... много са зле горките
там живот има само в мегаполисите. освен ако нямаш една торба пари тогава живот е навсякъде ...... виж че кретенизмът е навсякъде си прав на 100%
Съгласен съм имал съм клиенти доста аграри от Южна Каролина, Кентъки, Тексас и т.н английският им е нечовешки смешен:lol: едни дори ги питах откъде сте заради диалекта и те се обидиха.
Свят широк хора секви.
Представятели с Б-я какво ще стане, ако почне да се продава оръжие свободно, като те засече някой и вадиш пищова и му гърмиш по гумие.

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.vbox7.com/play:a94287c8?p=index Ми вижте това и сами ще стигнете до верния отговор що се случват тия работи там
!!!!

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Така като ви слушам, всичките сте големи експерти по това колко са задръстени "Хамерикаците". Прави сте разбирасе, друго си е в България нали? В България няма нито простаци, нито задръстеняци и понеже всички сме супер много образовани и културни за разлика от онези тъпаци които е най лесно да ги сложим под общ знаменател, та заради това сме тръгнали да им обясниме някой тънки работи, дано ни чуят, че белким си вземат поука от нас. Нали така?
Там е голям цирк пълно е с олигОфрени а и ние сме задължени да направим това щото си оправихме всичките проблеми в татковината и сега започваме да оправяме Америката, че те изостанаха далеч зад нас горките. Машала, така трябва да им помогнем!!!
Там ако си имаха бат Бойко, Волен или Първанката това никога нямаше да стане. Онези тъпаци гласуват за Буш, хе хе, егати кретените. К'во знаят па те, може би? Трябва да дойдат тук с поне една дебела тетрадка и да си водят записки точно как става при един истински интелигентен електорат като този в Булгаристан.
Колеги разбирам ви напълно! Как така ще преебават паркирането в София ... ай сиктир ... така им се пада! Даже и 40 деца да бяха ... к'во толкоз?
Ха ха, шегичка де, вие сега да не се засегнете ...
Там е голям цирк пълно е с олигОфрени а и ние сме задължени да направим това щото си оправихме всичките проблеми в татковината и сега започваме да оправяме Америката, че те изостанаха далеч зад нас горките. Машала, така трябва да им помогнем!!!
Там ако си имаха бат Бойко, Волен или Първанката това никога нямаше да стане. Онези тъпаци гласуват за Буш, хе хе, егати кретените. К'во знаят па те, може би? Трябва да дойдат тук с поне една дебела тетрадка и да си водят записки точно как става при един истински интелигентен електорат като този в Булгаристан.
Колеги разбирам ви напълно! Как така ще преебават паркирането в София ... ай сиктир ... така им се пада! Даже и 40 деца да бяха ... к'во толкоз?
Ха ха, шегичка де, вие сега да не се засегнете ...
Колега,не ти прави чест да наричаш БЪЛГАРИЯ,Булгаристан...
ГолЕм ХАХАХамериканец си ВЕЧЕ...Гласувай си за Буш-оправния(ако имаш право),и си трай,карай си колите(европейски ! ),и учи история и география,за да разказваш в нейбърхута-си какво е по СРЕДНАТА ЗЕМЯ.
Ай сиктир ВЕ !
ПП:ГолЕм си шегаджия ВЕ !
ППП:ХаХаХамериканците са си ТИКВИ и това е БОЛЕЗНЕНАТА ИСТИНА!!!

ГолЕм ХАХАХамериканец си ВЕЧЕ...Гласувай си за Буш-оправния(ако имаш право),и си трай,карай си колите(европейски ! ),и учи история и география,за да разказваш в нейбърхута-си какво е по СРЕДНАТА ЗЕМЯ.
Ай сиктир ВЕ !

ПП:ГолЕм си шегаджия ВЕ !
ППП:ХаХаХамериканците са си ТИКВИ и това е БОЛЕЗНЕНАТА ИСТИНА!!!
Последна промяна от Asen_D на Сря 18 апр 2007 0:13, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
20vTurbo не бъркай Америка с големите градове там
например там където бях аз от 100тината човека дето познавах само едно момиче знаеше повече от един език и то щото баба и беше от Германия ....... с географията са си е..ли мамата ...добре че вече имаше интернет та се бяха поуправили нещата ...... имах един приятел на име Бен той нямаше пари да си иде при техните за дена на благодарността защото си даваше последната стотинка за видеоигри за ПС2 от който имаше около 300 та му давах храна ... а той съвсем не беше беден
сега много ясно че идиоти има навсякъде .... ма там процентно са мнооооогоооооо....имам oще 4-5 години виза ама бих отишъл само на почивка защото ми харесва как е подредено и измислено всичко ...... големия канъон, аспен, иелоустоун....... а да много са интересни в консулството ...имате пари ...... има много виза ...... нямате пари ... няма виза .... хаха трябват пари за войни
иначе не са лоши хора ..... любезничат ...... понякога лицемерно .. ама това е навсякъде
Обаче темата е че емалоумно да се трепят по училищата щото продават оръжие на кой иска ....та
дайте да си говорим за това че тъмната страна ще заключи 

например там където бях аз от 100тината човека дето познавах само едно момиче знаеше повече от един език и то щото баба и беше от Германия ....... с географията са си е..ли мамата ...добре че вече имаше интернет та се бяха поуправили нещата ...... имах един приятел на име Бен той нямаше пари да си иде при техните за дена на благодарността защото си даваше последната стотинка за видеоигри за ПС2 от който имаше около 300 та му давах храна ... а той съвсем не беше беден

иначе не са лоши хора ..... любезничат ...... понякога лицемерно .. ама това е навсякъде

Обаче темата е че емалоумно да се трепят по училищата щото продават оръжие на кой иска ....та

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Tyan написа:***
Колега не си ме разбрал. Поста ми не беше за Американците а за Българите. Голям процент от нас биха се съгласили с това твое изказване относно смъртта на 32 невинни жертви на възраст от 18 до 45:
така им се пада като си построиха "резиденцията" в Южния Парк та днеска ми се наложи да ги заобикалям вместо да си мина напряко
Помисли си хубаво, какво говори това за нас. За нашата култура и манталитет. Само заради това изказване се реших въобще да напиша нещо по тази тема.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз това го казах на майтап ... тъжно е като умират невинни хора, ама за тях ми пука, колкото и на тях им дреме за нас... т.е. никак
...... по въпроса.... колкото е виновен нинджата, толкова са виновни и тия дето са и разрешили да може да си купи оръжие и боеприпаси свободно за около 700 лева
...
глупави хора
и на всичко отгоре оня гръмнал двама ...тия нищо не направили следващите няколко часа 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”