Информация за ужасна катастрофа...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Съб 21 апр 2007 21:58

teneketo написа:
Та питането ми е поне някой знаели този с мотора да не е изкочил от някоя пряка или ебали му мамата как е станало всико това Question

Там където видях да беше станала катастрофата няма пряка прав път е и доста широк . Явно и двамата са изпреварвали- право е и е гладък асфалта Това ме учуди как може да се удариш на такова място .
Разбрах ,че момчето карало мотора и е съпруг и живеят в студентски град

Добре я ми обясни къде е станало точно след гумаджийницата на правото и ка са били колите :roll:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Нед 22 апр 2007 13:41

Ами ако караш посока Панчарево /Горубляне и подминаваш гумаджийницата за камионите ( тя остава в ляво ) после подминаваш разклона за Младост и може би на 20-30 м. след него беше станало това нещо.
Ни видах точното разположение на колите защото се беше образувало некакво задръстване а аз бързах та отбих през разклона за Младост. Мернах само некакви елементи от превозно средство - зелени на цвят електриково такова - и повече не съм се взирал за да си спестя потресаващи гледки. Аз ги изживявам тия неща немога да съм като повечето - зяпач.
Съжалявам , че немога да ти дам подробно инфо Явно за теб то е важно не е само любопитство , но ...... Ако некой знае още подробности да казва
P.S.Мен ми се стори че повечето бъркотия е в лентата за движение към Панчарево /Горубляне

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 22 апр 2007 14:04

teneketo написа:Ами ако караш посока Панчарево /Горубляне и подминаваш гумаджийницата за камионите ( тя остава в ляво ) после подминаваш разклона за Младост и може би на 20-30 м. след него беше станало това нещо.
Ни видах точното разположение на колите защото се беше образувало некакво задръстване а аз бързах та отбих през разклона за Младост. Мернах само некакви елементи от превозно средство - зелени на цвят електриково такова - и повече не съм се взирал за да си спестя потресаващи гледки. Аз ги изживявам тия неща немога да съм като повечето - зяпач.
Съжалявам , че немога да ти дам подробно инфо Явно за теб то е важно не е само любопитство , но ...... Ако некой знае още подробности да казва
P.S.Мен ми се стори че повечето бъркотия е в лентата за движение към Панчарево /Горубляне

Много ти благодаря колега :kef: :kef: :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”