Понеже големите концерни изискват от дизайнерите си да се съобразяват с характерните елементо на марката.Пример е Порше Каен
винаги ще разбереш че е Порше, макар да е джип.

reinhard написа:Vizor написа:никога няма да направят кола която да ми хареса за съжаление
Като кажеш Лада и остава неприятен вкус в устата.Лошото в случая е че пак напомня на нещо познатоИначе приятна визия....
stanimir написа:reinhard написа:Vizor написа:никога няма да направят кола която да ми хареса за съжаление
Като кажеш Лада и остава неприятен вкус в устата.Лошото в случая е че пак напомня на нещо познатоИначе приятна визия....
Лелле,уникална е!
иначе-напомня на нещо неприятно на Бг комплексари,едва ли на някой от друга държава би му напомнило на нещо 'неприятно'![]()
![]()
![]()
Познато колега казах познато-доказателствата на стр.2stanimir написа:reinhard написа:Vizor написа:никога няма да направят кола която да ми хареса за съжаление
Лелле,уникална е!
иначе-напомня на нещо неприятно на Бг комплексари,едва ли на някой от друга държава би му напомнило на нещо 'неприятно'![]()
![]()
![]()
santo_trafficante написа:айде жокерCherepaha написа:santo_trafficante написа:а ВАГ групата от кой гледаABSOLUT написа:Яко от VAG групата са гледали
Та кажи де, не го пази в тайна. От кой гледа ВАГ групата?!?!![]()
Валтер де Силва
да прав си той избяга от италия да прави немски курнициCherepaha написа:santo_trafficante написа:айде жокерCherepaha написа:santo_trafficante написа:а ВАГ групата от кой гледаABSOLUT написа:Яко от VAG групата са гледали
Та кажи де, не го пази в тайна. От кой гледа ВАГ групата?!?!![]()
Валтер де Силва
Мдам. Прав си всъщност. Чаткат го дизайна. И най-избушения нов италински курник (изключая Ланчия) изглежда прилично ....
негови саCherepaha написа:santo_trafficante написа:да прав си той избяга от италия да прави немски курниции май се е поизчерпал защото копира коли който е правил преди за италянски марки
Дай примери. Аудита много ги докара. И Фолксвагените са хубави (незнам негови ли са или сега пое нещата) Дай пример с какво се повтаря?
niikoo_1 написа:Не знам дали се повтаря, само знам, че приликите м/у Сеат Леон и Алфа 147 са очевадни, но въпреки това Леон-на е в пъти по-красив и пропорционален от алфа 147![]()
ТТ също е негово дело, ама разбира ги човека неща
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 30 госта