trunner написа:jaba7a написа:А бе аз незнам за кво става въпрос изобщо ама си го знам като диво селянче ........ още като бях малак се сещам за :На Маи***и Пу***та" и т.н в ефир.......футболистче(ако има тука такива да не се обждат аз съм анти футболен фен)ама си припомнете Пацата от Биг-Брадър....

и вижте най-върлите фенове на футбола ......1 към 1 ходят на мач да се бият а не да си правят кефа....кух народ

Подкрепям напълно! Всичко си е до манталитета на човек! Чух само, че не е ходил да посети горкия си баща в болница в София докато и той е бил там! Това снощи по ТВ ама го чух с половин ухо! Пак казвам - ИЗРОД!!!
ам че така е........тука като играха Беро Цска кво стана.........качвам се аз към работа(пеша) и си викам "Брех като за мач мн тихо и няма изцепки" точно след тва гледам един пич си прави огледалото на колата щото някои го смъкнал......влизали в залата се праили тука изхвърляли циганчетата навънка.......крещяли трошили квот намерят ..някви хора си ходели по улицата ги псували...еми за кво не обичам футбола...куп балъци ритат едно кълбо и по голям куп се кефят.Е - Цирк,цигания,простотия и напълно безсмислено насилие и идиотщини.Мача ЦСКА Левски:(не съм сигурен или не помня но маи бяха към 4000 полицай ги пазеха)е защо е цялата тая работа.....от къде се научиха децата да псуват на маика...ми Ицо Стричков....от къде се научиха да се бият до смърт...ами от кофти филми , загуба на родителски контрол , и пак мачовете.....от къде се научиха на наркотици и алкохол.....пак филми , кофти компания , лоши училища и футболни агитки....Под Общ знаменател:всеки се оплаква че новото поколение върви с бясна скорост надолу в калта...а защо по старите и уж по мъдрите не предприемат нещо ако не да предотвратят поне да забавят тази глупост!П.С.Не искам да обидя никои фен на футбола от форума защото 120% има такива но се замислете не е ли така? Аз съм 12ти клас....нали ги виждам по малките от мене 9 8 даже 7 клас.........лапнали по една цигарка ганджица,бутилката с водка в ръка......9 клас 3 момчета изнасилили момиче , 7 клас пребиха почти до смърт съученик щото не им дал парите си за закуска........е кво е ся тва?П.С2.Малко се отклоних от темата ама се развихрих