Казус с каско и автопарк

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Казус с каско и автопарк

Мнениеот ktamen » Съб 18 юли 2015 20:11

Цялата схема ми се струва безнадеждна, освен ако във фирмата не назначите някакви супер съвестни извънземни. Поне за мен вариантите са два - или купувате коли за всички и всеки си носи отговорност за неговата кола или плащате нещо на служителите да карат личните си автомобили за служебна работа.
В една от бившите ми работи, ако искаш да ползваш служебната кола за лични нужди трябваше да платиш 25ст на километър. И обратното, ако вършиш служебна работа с личната си кола, фирмата ти плащаше 25ст на километър. Горивото беше около 10 - 15ст за км по онова време.

Последна промяна от ktamen на Съб 18 юли 2015 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Съб 18 юли 2015 20:19

Няма вариант всички да си купят лични бусове. Няма и вариант да се купят 50-60 буса за да има за всички. Просто не е сериозно като предложение.

Както и да е. Аз си направих някои изводи. Ако модовете преценят може да заключват за да не генерира излишни спамове.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 19 юли 2015 5:34

groznika написа:
myrshavija написа:Batmit го е казал доста добре. А обяснението ти, че "това е необходимост", е малко несериозно отстрани. Дано от твоята гледна точка да е сериозно!

Бацко, точно ти недей ми писа в темата. Мнението ти не ме интересува и не те намирам за компетентен. Благодаря!

Муцко, като не те интересува, не чети! Моля, пак заповядай!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”