Цялата схема ми се струва безнадеждна, освен ако във фирмата не назначите някакви супер съвестни извънземни. Поне за мен вариантите са два - или купувате коли за всички и всеки си носи отговорност за неговата кола или плащате нещо на служителите да карат личните си автомобили за служебна работа.
В една от бившите ми работи, ако искаш да ползваш служебната кола за лични нужди трябваше да платиш 25ст на километър. И обратното, ако вършиш служебна работа с личната си кола, фирмата ти плащаше 25ст на километър. Горивото беше около 10 - 15ст за км по онова време.
Казус с каско и автопарк
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Казус с каско и автопарк
Последна промяна от ktamen на Съб 18 юли 2015 20:20, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Няма вариант всички да си купят лични бусове. Няма и вариант да се купят 50-60 буса за да има за всички. Просто не е сериозно като предложение.
Както и да е. Аз си направих някои изводи. Ако модовете преценят може да заключват за да не генерира излишни спамове.
Както и да е. Аз си направих някои изводи. Ако модовете преценят може да заключват за да не генерира излишни спамове.
-
- Автомобил:
- Двигател:
groznika написа:myrshavija написа:Batmit го е казал доста добре. А обяснението ти, че "това е необходимост", е малко несериозно отстрани. Дано от твоята гледна точка да е сериозно!
Бацко, точно ти недей ми писа в темата. Мнението ти не ме интересува и не те намирам за компетентен. Благодаря!
Муцко, като не те интересува, не чети! Моля, пак заповядай!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”