Превръща ли се Форум vwclub.bg в Детска градина
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Май има такава тенденция наистина. Добре би било под аватара освен от кой град си да пише и на колко години си. Щото се добива по-добра представа за достоверността на мнението. Примерно ако някой на 19 ми развива тежки теории кое е по-добро от друго ще знам колко насериозно да вземам мнението му. Пък сега какво е - четеш 50 мнения от някого и накрая с изненада научаваш, че той утре щял да кара изпит за книжка........................
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyo, стига бе братче..... не можеш да промениш света!
Дай им време, ще се научат, аз и ти като сме били "млади" как ли сме звучали на по-големите
Дай им време, ще се научат, аз и ти като сме били "млади" как ли сме звучали на по-големите

Последна промяна от prj57 на Вто 24 апр 2007 22:00, променено общо 1 път.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
егати абсурдната тема,че кво лошо има непълнолетни деца да се регват във форума и да пишат,аз попаднах преди доста време на лапе 5-клас дето с поглед отваря врата на кола и пали.е това е ненормално.има деца който са доста по напред с материала от доста от нас защото средата им е така, а и до Добрин-и преди и сега е имало доста толерирани хора тук .
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
не разбрах да си ходя ли от форума и да хващам към детската градинаjaba7a написа:братле аз съм на 18.......трябва ли да спадам къ детската градина че не те разбрах........и трябва ли по някакъв начин тази тема да ме обиди и да ме накара повече да не влизам в сайта ????Не разбирам смисъла и нито пък какво целиш???

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЦЪКДаскала™ написа:...
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
stilko написа:С теми като "Превръща ли се Форум vwclub.bg в "детска градина"" определено се превръща! Поредната тема заАко на някого
не му допада да не го чете. Ако пък смята, че прекалено много са хората под 18 години, какво от това? Някой по на 15 знаят повече от доста хора на по над 30, 40 или 50.

- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
jaba7a написа:не разбрах да си ходя ли от форума и да хващам към детската градинаjaba7a написа:братле аз съм на 18.......трябва ли да спадам къ детската градина че не те разбрах........и трябва ли по някакъв начин тази тема да ме обиди и да ме накара повече да не влизам в сайта ????Не разбирам смисъла и нито пък какво целиш???
колега айде сега стига бре не се впрягай толкоз!!! каде си тръгнал ти може би ??? нема никаде да ходиш тук у форума ще седиш не те пускаме!!!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
jaba7a написа:не разбрах да си ходя ли от форума и да хващам към детската градинаjaba7a написа:братле аз съм на 18.......трябва ли да спадам къ детската градина че не те разбрах........и трябва ли по някакъв начин тази тема да ме обиди и да ме накара повече да не влизам в сайта ????Не разбирам смисъла и нито пък какво целиш???
бате кво се впрягаш,явно няма вече теми за писане и се измислят доста "интересни" аз незнам как още няма онова малко синичко наречено

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
ми не братле но това че съм на 18 означава че съм по малко човек ли или че съм расал в саксия и хал хабер си нямам от коли???baTkoTo написа:jaba7a написа:не разбрах да си ходя ли от форума и да хващам към детската градинаjaba7a написа:братле аз съм на 18.......трябва ли да спадам къ детската градина че не те разбрах........и трябва ли по някакъв начин тази тема да ме обиди и да ме накара повече да не влизам в сайта ????Не разбирам смисъла и нито пък какво целиш???
колега айде сега стига бре не се впрягай толкоз!!! каде си тръгнал ти може би ??? нема никаде да ходиш тук у форума ще седиш не те пускаме!!!
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
jaba7a написа:ми не братле но това че съм на 18 означава че съм по малко човек ли или че съм расал в саксия и хал хабер си нямам от коли???baTkoTo написа:jaba7a написа:не разбрах да си ходя ли от форума и да хващам към детската градинаjaba7a написа:братле аз съм на 18.......трябва ли да спадам къ детската градина че не те разбрах........и трябва ли по някакъв начин тази тема да ме обиди и да ме накара повече да не влизам в сайта ????Не разбирам смисъла и нито пък какво целиш???
брат ако не си прочел по на горе аз съм на 15 другия месец правя 16 но на тоуо не му се впрягам!!! недей и ти стига няма никаде да ходиш... бях решил тук в темата да не пиша повече че няма смисал ма като чета че искаш си ходиш и не се здържах айде нема нужда никаде да ходиш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”