Съвет за летни маратонки / кецове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
trunner написа:Най-доброто за мен си остава Globe! 2 години в жега и студ - по снега, а лятото по горещия (140 - 160 градуса) асфалт и не са мръднали! Те това е кеца за мен - удобен, не запарва, здрав... е около 140 - 150 кинта са ама знаеш, че ще те изкарат бая!
Намали малко градусите на асфалта колега,че ти се запалят кецовете!!!

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:trunner написа:Най-доброто за мен си остава Globe! 2 години в жега и студ - по снега, а лятото по горещия (140 - 160 градуса) асфалт и не са мръднали! Те това е кеца за мен - удобен, не запарва, здрав... е около 140 - 150 кинта са ама знаеш, че ще те изкарат бая!
Намали малко градусите на асфалта колега,че ти се запалят кецовете!!!![]()
![]()
![]()
При цялото ми уважение, но полагането на асфалтови смеси изисква температурата на същите да не е по-ниска от 140 градуса! А след като работата ми е такава...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:веселин написа:trunner написа:Най-доброто за мен си остава Globe! 2 години в жега и студ - по снега, а лятото по горещия (140 - 160 градуса) асфалт и не са мръднали! Те това е кеца за мен - удобен, не запарва, здрав... е около 140 - 150 кинта са ама знаеш, че ще те изкарат бая!
Намали малко градусите на асфалта колега,че ти се запалят кецовете!!!![]()
![]()
![]()
При цялото ми уважение, но полагането на асфалтови смеси изисква температурата на същите да не е по-ниска от 140 градуса! А след като работата ми е такава...
еее това е друго вече

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:Най-доброто за мен си остава Globe! 2 години в жега и студ - по снега, а лятото по горещия (140 - 160 градуса) асфалт и не са мръднали! Те това е кеца за мен - удобен, не запарва, здрав... е около 140 - 150 кинта са ама знаеш, че ще те изкарат бая!

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
ето това си купих миналата година от Англия и което нося и сега. никакви забележки. цената тогава беше малко висока, но вече са от старата им колекция, така че очаквам сега да са с по-ниски цени. аз ги купувах 60 паунда.
според мен всичките модели на пума - drift cat, speed cat са идеални за носене и много удобни за шофиране

според мен всичките модели на пума - drift cat, speed cat са идеални за носене и много удобни за шофиране
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
миналото лято Adio и Globe извадиха много добри летни кецки на добри цени.а са уникално здрави просто.потърси в някой скейт шоп какви имат ...
цените са от 80-160 лв. в зависимост от марката най-вече.
взех си адио за 115 преди година и месец горе долу нямат мм разлепено никъде
ама ми прави впечатление че ако си ги поръчаш от интернет ще ти дойдат с 20 30 лв по евтино
http://www.skateamerica.com/store/Adio- ... uwod7xdEpw
едит: разгледай целия сайт има доста марки кецове и маратонки оригиналдъ на прилична цена
цените са от 80-160 лв. в зависимост от марката най-вече.
взех си адио за 115 преди година и месец горе долу нямат мм разлепено никъде

ама ми прави впечатление че ако си ги поръчаш от интернет ще ти дойдат с 20 30 лв по евтино

http://www.skateamerica.com/store/Adio- ... uwod7xdEpw
едит: разгледай целия сайт има доста марки кецове и маратонки оригиналдъ на прилична цена
Върни се в “ОФФ-Топик - други”