bboikov написа:Варна...
Ти ко, искаш да ми кажеш, че съм се в почивка ли

Birdie написа:Турция (отново) или може би Египет ще е едното море, другото - на нашето си Черноморие. Миналата година бях в Шкорпиловци - хотел Джордаш и беше доста прилично.....нямаше я пълната лудница и пренаселеност на южните курорти...може пак там да ида.....
pacoboy написа:Birdie написа:Турция (отново) или може би Египет ще е едното море, другото - на нашето си Черноморие. Миналата година бях в Шкорпиловци - хотел Джордаш и беше доста прилично.....нямаше я пълната лудница и пренаселеност на южните курорти...може пак там да ида.....
Страхотно място за отдих си си избрал.![]()
Имаме къща в Шкорпиловци,лятото е гот дето викаш няма ги тълпите хора,има хора но в границите на нормалното.То от скоро май вече са си бая,но няма как.А и както се говори , че проекта за Шкорпиловци е по-голям от този на Златни Пясъци и , че ще се строи като за световно.
Аз почивката си я изкарвам там![]()
Иначе през цялата година life is life.....
Birdie написа:pacoboy написа:Birdie написа:Турция (отново) или може би Египет ще е едното море, другото - на нашето си Черноморие. Миналата година бях в Шкорпиловци - хотел Джордаш и беше доста прилично.....нямаше я пълната лудница и пренаселеност на южните курорти...може пак там да ида.....
Страхотно място за отдих си си избрал.![]()
Имаме къща в Шкорпиловци,лятото е гот дето викаш няма ги тълпите хора,има хора но в границите на нормалното.То от скоро май вече са си бая,но няма как.А и както се говори , че проекта за Шкорпиловци е по-голям от този на Златни Пясъци и , че ще се строи като за световно.
Аз почивката си я изкарвам там![]()
Иначе през цялата година life is life.....
Ами ако идвам там пак тая година, ще ти пиша преди това, може да се видим, да пием по биричка..ще е след 2-3 август най-вероятно....нали хотел Джордаш още си е там? В тия смутни строителни времена знам ли вече...
scuba написа:Кушадасъ - Турция. Не мисля, че вече ще почивам някога в БГ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 120 госта