ОФИЦИАЛНА ОБЯВА ОТ МЕН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Нед 27 мар 2005 1:57

mladvampirTDI написа:Колега scuba, айде стига сме чакали другите да се оправят. Много е лесно да си кажеш аз не съм такъв ама докато се оправят ще ги имитирам. Ами ти ставаш като тях. Ако всеки за себе си реши да не е такъв идиот на пътя, май нещата ще започнат постепенно да се оправят, имацхе всеки ше казва: Ами мисленето ИМ е такова, трябва ТЕ да се променят и т.н. Е така не става!
Аз откакто карам нормално и спазвам ограниченията, знаеш ли колко около мен като видят доста нова и скъпа кола и те започват да се движат така. Говоря за шофери от нашата четга тук. Тези с колите дето не им знаят цената и не ги интересува са друга порода. С тех нема оправия, ама все още мнозинство сме ние, не мислиш ли!

Ako всички започнем да мислим така като теб ,имаме някакви шансове да се пооправим!!! Но ако разсъждаваме като scuba незнам къде ще му излезе краят !!!!!

Подкрепям мнението ти на 100% !!!!
Ето вече сме двама !!!!!

Незнам дали някой е обръщало внимание,но например когато пусна някой пред мене и той ми кимне за поздрав е страхотно !!! Илои пък мен когато ме пусне някой и аз винаги ще му кимна или присветна за благодарости !!!
И някак си денят ти минава мнооооого по-леко и приятно след таквиз дребни жестове !!!! И дори не забелязваш простаците дето се врат като овце !!!!

Потребителски аватар
Mega75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re...

Мнениеот Mega75 » Нед 27 мар 2005 17:05

Прав си колега! И аз съм се мъчил да карам спокойно ама толкова кретени има дето гледат да ти го вкарат, че не е истина. И най-вече маршрутки. Преди мислех, че от бакшишите по-лошо няма ама сега с удоволствие бих утрепал една от тези гниди, дето тъпите куки се прявят, че не ги виждат. Всички знаеме защо е така. Закона е за един а за други няма правила! :oops:

Потребителски аватар
Mega75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re, Re, ...

Мнениеот Mega75 » Нед 27 мар 2005 17:07

By The Way, дайде да сме повече със стикерите поне ние да се пазим взаимно. Всъщност и аз нямя стикер, даже не знам как изглежда :shock:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 28 мар 2005 0:26

верно то всеки може да кара като :motz:
ама както писа колегите ще сме трима вече :yeaha:

иначе и аз много се кефя на кимането за поздрав, и наистина някак си ти прави деня по :heavymetal:

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пон 28 мар 2005 19:09

divna_ написа:
R@do написа:По стикерите ще се познаваме за да си даваме предимство!!! bowdown

Нямам си стикер :cry:

И аз :oops:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 28 мар 2005 20:37

ОФФ:
За стикерите към мен или в гаража на ваското.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”