дърт милиционер написа:Моя скромен съвет е - запиши се на курс по самозащита....
Твоят скромен опит нищо не прави, когато срещу теб изскочат двама човека - единият с тръба, а другият с моторна резачка за дърва. Потресаващото е, че в България сюжетът от Texas chainsaw massacre се е играл на живо.
Или като сте бил 27 години в МВР, случайно ни препоръчвате да Ви чакаме вас, след като звъннем на 112? Кога, когато задник, крайник или глава не ни останат? Колко случаи имаше на цигани, които разбиват врати и ограбват?
Силно негодувам срещу това, че докато дочакаш помощ, може да ти трябва не полиция, ами поп. Крайно време е да се либерализират законите и да можеш да стреляш всеки неканен в имота ти, особено па през нощта, особено че те краде. Стига да нямаш досие и да го използваш за защита на имуществото си. Ще видите как всичките цигани с присъди, които крадат - ще останат без оръжие, а само хората ще имат. Я са влезли, я са отишли в моргата. Друга спирачка срещу набези няма. И колкото и моралисти да ми излизат, ако видя някой да ме краде, ще го утрепя с лопатата. Защото полиция знам, че няма и ще се пише след това "неизвестен извършител", въпреки че повечето пъти се знае кой е той!
"Курс за самозащита" нищо не прави, ако при хипотетична ситуация се изправя срещу теб. Но въоръжен с 1/2 цола тръба от водопровод или резачка(действително имам щилка). Смяташ ли, че тия, които ги правят тия набези не са достигнали до върха на безочливостта и нахалството и ще спрат като им кажеш, че си голям файтър и мнооо карате знаеш?
Знаеш ли що ги пиша тия работи? Защото преди години един циганин беше изкъртил решетката на прозореца на семейният имот и беше влязъл вътре. Ето за това. Избяга твърде бързо.