На работа в Обзор или в Несебър?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пон 28 май 2007 18:18

Мойто брато като си идва от Англия с Пасата, му го застраховаха с английския номер за срок от 1 месец в Булинс.
Ще гледаш да не го блъскаш, пък за краденето няма да ти го откраднат. :wink:

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Вто 29 май 2007 14:58

Значи, намерих си работа на Обзор в магазин за сребро. Относно другия въпрос за колата, нещата стават леко сложни:)
Нямам по принцип и аларма, а за да си сложа автокаско ми трябва и аларма.Междудругото като ще си слагам пък аларма ми се иска да си сложа и централно:)Та нещата се пооплетоха.
Ама горе - долу ще го направя по следния начин.
Преди да тръгна за морето може да си сложа аларма, пък аз и без това 2 седмици по - късно ще се прибирам че имам изпити и тогава като евентуално съм спечелил пари ще си сложа и централното и ще си направя и автокаското.До тогава на платен паркинг.
Мерси на колегите за подробната информация.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 29 май 2007 18:28

Все още се намират отделни компании, дето правят каско и без аларма (за коли до 3-5 хил). Поначало аз не виждам смисъл да ти искат задължително някаква аларма, било то и най-скапаната ама да има.

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Сря 30 май 2007 15:07

mx3333 написа:Все още се намират отделни компании, дето правят каско и без аларма (за коли до 3-5 хил). Поначало аз не виждам смисъл да ти искат задължително някаква аларма, било то и най-скапаната ама да има.

Да бе тъпичко е, ама ще поразпитам напр. в Generali как е ситуацията.
Но аз така или иначе отдавна мисля да слагам аларма, само че все парите отиват за друго:)

Потребителски аватар
urbanwax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот urbanwax » Съб 02 юни 2007 7:23

Thunder имаш ЛС

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Съб 02 юни 2007 15:04

Мерси на всички, включително и на човека с алармите, който ми излезе познат и ми сложи алармата без пари, само за централното му платих, че нямах и такова.А ще му давам парите за алармата като си дойда за изпита на 13-ти.
Така, сега е наред Автокаското, мисля да се застраховам в Generali, понеже там ми е гражданската и имало някаква отстъпка. Но и това ще стане на 13-ти. Чудя се дали ще може да стане за 1 ден, че трябва да се връщам на 13-ти вечерта.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”