Някой от форума , да си прави ебавка с мене ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 30 май 2007 17:34

Ludia написа:
bomber написа:И защо ще го продаваш :?: Да набиеш толко пари в него и после да продаваш....

художниците що си продават картините ?! помисли и си отговори ;)

За да не се заформи някакъв спор и да се напълни със спам , ще дам малко пояснение .

Както вече е известно , ще има промени по мотора .

Казах че имам идей , защото ако наистина сменя Вентото с друго , ще спестя много неприятности с ъпдеита на мотора , а и мога да спестя цялостното пребоядисване (защото не съм голям фен на тунинговано Венто бордо) .

Този който е пуснал обявата , може наистина да ми е направил добро .
В крайна сметка , от старите му части не пазя единствено стоповете , иначе за няколко часа го връщам в старит му вид , и го пускам на една актуална цена , взимам друго Венто с двигателя който ми трябва , и качвам всичко на него .

Единственото което ме притеснява е , че досега от всички TDI'та които съм поглеждал под предния капак , това е единственото което грам не дуга през щеката за маслото , и моето има компресия над 30 . Мотора му за мен е перфектен , и харчи под 100гр. на 9000км. масло .

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Сря 30 май 2007 20:45

защото не съм голям фен на тунинговано Венто бордо) .

:D ...а какъв е най-подходящия цвят за тунинговано Венто?
Ако лака е мътен и боята е с милион забележки всеки цвят няма да е подходящ за тунинговано Венто...
Едно машинно пастиране с подходяща паста на подходящото място прави чудеса...аз лично от там бих почнал при едно евентуално ''тунинговане''. :wink:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Re: Някой от форума , да си прави ебавка с мене ?

Мнениеот golfer » Сря 30 май 2007 21:38

Ventoman написа:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11180458747090632&f1=details

Въпросът ми е , това дело на някого от форума ли е или да търся виновника сред някого от приятелите ми ?

Интересното е че ми знае и телефона .

Поне го е обявил на добра цена , а и има интерес съдейки от обажданията , та ако го продам , ще си падна от майтап и ще имам да черпя виновника :lol: :lol: :lol:

най-интересната и нестандартно пусната обява за продажба на кола във форума. :applause:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 30 май 2007 21:46

Ако на някого му е забавно , на мен все пак не ми е . До сега мисля че питах всичките ми приятели , с изключение на едно момиче което в момента живее в Ахолой . Има много голяма вероятност да е тя . Не исках да пиша за нея , защото бях замислил друг да я пита за да си признае (ако е тя 99% съм сигурен защото и бях дал адреса на форума за да си търси джанти за колата) . А пък най-добрата и приятелка в София , живее 5 етажа под мен и я возих с приятеля и преди два дни . Така че има и кой да я информира за километрите .

Голям криминалист съм нали :lol:

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Сря 30 май 2007 21:51

пъзела се нарежда леко по леко mhihi

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 30 май 2007 21:59

Все си мисля че е оная шаврантия , а и е по характера ! didoriginal я познава и може да потвърди . Интересното е че и званях преди около седмица , да я питам нещо , а тя плондира , хванала господ за менците (от как сме в Ахелой сме голема работа ) взе та ми прекъсва и така и не се чухме :evil:

Може някой да ме е насадил нещо пред нея и тва да е някакво отмъщение или де да знам :evil:

Сега се сетих че преди като ми беше колата в бокса (почти цяла зима) я бях излъгал че съм я продал , та може би това я е навяло на мисълта . Утре ще взема да и звънна , ако не чете в момента..... :evil:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 30 май 2007 22:15

Малее много хубаво това Венто :!: :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 22:19

Ventoman написа:Все си мисля че е оная шаврантия , а и е по характера ! didoriginal я познава и може да потвърди . Интересното е че и званях преди около седмица , да я питам нещо , а тя плондира , хванала господ за менците (от как сме в Ахелой сме голема работа ) взе та ми прекъсва и така и не се чухме :evil:

Може някой да ме е насадил нещо пред нея и тва да е някакво отмъщение или де да знам :evil:

Сега се сетих че преди като ми беше колата в бокса (почти цяла зима) я бях излъгал че съм я продал , та може би това я е навяло на мисълта . Утре ще взема да и звънна , ако не чете в момента..... :evil:

пич дай снимка и тел на тая комшийка от 5-те етажа надолу и ше се внедра да разбереме къде е ключа....ти от обявата а аз от нещо друго...... mhihi mhihi mhihi

ПС незнам какво е "шаврантия" ама ако нема много косми, става mhihi mhihi

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 30 май 2007 22:25

Бе трудно да е момиче.Кат гледам обявата долу ти пише марката на окачването и некви неща за фаровете :shock Мъ пък са изпуснати джантите :?
P.S. шаврантия=брантия=руспия - понятие за жена дет не е мнооо убава/най-често заради годините/ ,ама е еблива и от леката си грозното+тъпота е перверзна =вандалско :seeex с елементи на класова омраза :lol:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 30 май 2007 22:25

Сега питах и последния възможен приятел по куто , и първо ми отговори "pitai dido moje bi" :lol:

след малко тормоз от моя страна , пак намекна "dido , taka misla " , ма и нещо съмнителен ми се струва .

Но ми отговори и така "Mariq e mn. tupa za da go izmisli" това ме навежда на мисълта , че и той си напряга мисленето , но с цел да помогне или да се измъкне :gruebel

А са де ? didoriginal , сигурен ли си че ти не си ? :wink:

п.с. Извинявам се за латиницата но ползвах копи & пеист

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 22:31

Rabbit_TDI написа:P.S. шаврантия=брантия=руспия - понятие за жена дет не е мнооо убава/най-често заради годините/ ,ама е еблива и от леката си грозното+тъпота е перверзна =вандалско :seeex с елементи на класова омраза :lol:

бате мързи ме много, иначе щях да те турна у бисерите mhihi mhihi mhihi

user edit Ludia : то друг се погрижи mhihi

Последна промяна от Ludia на Сря 30 май 2007 22:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 30 май 2007 22:32

Rabbit_TDI написа:P.S. шаврантия=брантия=руспия - понятие за жена дет не е мнооо убава/най-често заради годините/ ,ама е еблива и от леката си грозното+тъпота е перверзна =вандалско :seeex с елементи на класова омраза :lol:

ХЙАХАХАХХА А познай къде отива това!!!!!!!

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 30 май 2007 22:34

И аз се учудих на себе си кат го прочетох - разбирам ги аз обясненията ша зема напиша някой тълковен речник :lol:
P.S. Малииии туй ако го прочете Мимето от Ахелой ще има сръбска музика и бой.

Последна промяна от Rabbit_TDI на Сря 30 май 2007 22:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Сря 30 май 2007 22:35

Rabbit_TDI написа:Бе трудно да е момиче.Кат гледам обявата долу ти пише марката на окачването и некви неща за фаровете :shock Мъ пък са изпуснати джантите :?
P.S. шаврантия=брантия=руспия - понятие за жена дет не е мнооо убава/най-често заради годините/ ,ама е еблива и от леката си грозното+тъпота е перверзна =вандалско :seeex с елементи на класова омраза :lol:

Опа , как ме подсети , същата знаеше че съм си купил kw окачване и кснонови фарове , но за джантите историята е следната :

Преди месец - два като беше в София , искаше да ми купи старите джанти (още бях с тях ) , но се двуумеше че има емблема за Фолксваген а тя кара Хонда , та и казах че трябва да ме предопреди защото нямам предни гуми за новите , та да си купя . И тогава пита какви ? Аз и казах таина ! И бяхме до червеното корадото на Калин от форума (живеят в един блок) и ме пита , такива ли са голями като на Калин , а аз и отговорих че са 17 цола .

Вече съм 100% сигура че е тя :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 30 май 2007 22:36

ама колко странно звучи :
" с опция за ксенон" или нещо от сорта......женска му работа 'ша знайш mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”