Не съм лъгал за смяна на консумативи,нямам и намерение да го правя.
Нека не забравяме,че след продажбата на автомобила или преди нея, ние самите ще бъдем или сме били купувачи. На доброто отношение е редно да се отвръща с добро!
Аз също не бих излъгал и си водя тетрадка с всичко сменено с дати и километри,която също ще му я дам. Но се чудя ,защо тогава е тази практика вземеш ли кола ,да не вярваш на предишния собственик а да сменяш всички консумативи. Аз обаче му се доверих и сменям работите ,когато трябва по неговите записки. Само за ремъка мисля да го сменя на 10 тина хиляди преди това което пише.
То за едно масло и ремъци ако се лъже само - дребна работа. Лошото е че се лъже за доста по-скъпи неща. Специално за масло ми се струва супер дребнаво да мами някой, пък и дори да не го смениш защото му вярваш няма да се разпадне двигателя я.
Записвам си на една тефтерче в колата какво си кога сменям по нея.Когато я продавам, а това няма да е скоро ще го оставя в жабката. Просто съм се мъчил много с такава машина с която ме бяха излъгали и не го пожелавам на никой
И аз така - от февруари 2003 /откакто е мой/ на дедко му водя подробен медицински картон - не вярвам да го продам някога - ама ако се случи - пляс тефтера у челото и да не слушам мрънканици за сваляне на исканата от мен цена - перфектно поддържаните и добре изглеждащи ретро автомобили държат и даже увеличават цената си с годините!