Да съм убав у VW-то - Скоби за зъбки?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stankata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stankata » Сря 14 май 2008 20:51

прецени дали ти се занимава за един зъб. ако е така намери ортодонт и му кажи че искаш ортодонски апарати.С брекетите ще те одерат.А за годините въобще не ти е късно.но трябва да ги носиш

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 14 май 2008 21:23

chefito написа:
Stefan написа:Аз като чуя за зъболекар и направоооо :eyecrazy

Пиши ми ЛС и ще забравиш за този проблем...зъболекар е най-приятното ми изживяване от 3-4 години...упойка + красиви зъболекарки ПОВЯРВАЙ - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕДНА НА СТОЛА. Клиниката е извънземна...само плазмата в чакалнята струва колко всичката техника на другите кабинети...8 стола...абе филм...

п.с. цени народни...за да не правя реклама...няма да споменавам къде и какво е..лошото е че за час се чака 1-2 седмици...:(

има винаги опашки въпреки многото столове...просто хората масово са наплашени от едновремешния начин на работа и остарялата машинка от лятото на 72-ра...тресяща цялата ти глава...болката все едно ти ровят в задстомашната жлеза...ужас...не искам да си спомням кварталните зъболекарки...работещи дори без сестра...за слюносмукател да не говорим :evil:

Дали някой знае във Варна къде има от тия извънземни зъболекари,за които колегата така хубаво говори.Много ме е шубе от зъбар и като се сетя че трябва да ходя целия се треса :)

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Сря 14 май 2008 22:08

stankata написа:прецени дали ти се занимава за един зъб. ако е така намери ортодонт и му кажи че искаш ортодонски апарати.С брекетите ще те одерат.А за годините въобще не ти е късно.но трябва да ги носиш
Ортодонтски апарат вече няма да му свърши работа , а за цената много зависи от конкретния случай ако има място за зъба може и да стане и за по малко от 2 години . Консултираи се с ортодонт и си прецени по нататък

Потребителски аватар
K_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот K_Power » Сря 14 май 2008 22:25

Или скоби ... или брекети, майка ми е с брекети, кинтите са убийствени, добре че баба ми покрива там това, щот иначе е непосилно! Там са бая кинти, иначе за 2мм мойш пробаш с гарги или с чираци! mhihi

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Чет 15 май 2008 14:45

Pichaga написа:
ZLaTa_KiFLa написа:Аз също носех брекети преди 2-3 години.Проблема е,че си в Пловдив иначе тука във ВМА има някви скоро завършили които се учат (повечето са Гърци) и те не взимат пари за труд, защото си им опитно зайче.Излиза доста по-евтино, но ако трябва да идваш до София за всяко стягане и тн.... се обезмисля

кифле, ти за здравето си би ли отишла при чирака :roll:
аз предпочитам мастера

Да ти кажа много съм доволна, освен това са мн по-внимателни от мастерите.От опит ти говоря

Върни се в “ОФФ-Топик - други”