BORA написа:
Губи обхват , търси СИМ.....ама сигурно пак Самсунг ще купи , тя си харесва тази марка....
Кажи модела да не се прецакаме и ние

titi28 написа:даскале на жената купих такъв преди няколко месеца и е доволна има достатъчно екстри и е на добра цена
Rabbit_TDI написа:Сички жени на Самсунг налитат.
не са първа хубост снимките и самсунг са доста зле засега с Bluetooth в сравнение с нокия и други марки телефони!ако си търсиш телефон с качествени снимки камерата трябва да е най малко 2 мега пиксела!Даскала™ написа:titi28 написа:даскале на жената купих такъв преди няколко месеца и е доволна има достатъчно екстри и е на добра цена
Евентуално аз 6те си взема такъв........само ми кажи снимките добри ли излизат после на компа?
Ина4е за саунда разбрах,4е е стерео.......а дали е достатъ4но силен![]()
И са последно тоя Е900 забива ли,въоб6те става ли.......само по сервизи ги карат май
titi28 написа:не са първа хубост снимките и самсунг са доста зле засега с Bluetooth в сравнение с нокия и други марки телефони!ако си търсиш телефон с качествени снимки камерата трябва да е най малко 2 мега пиксела!Даскала™ написа:titi28 написа:даскале на жената купих такъв преди няколко месеца и е доволна има достатъчно екстри и е на добра цена
Евентуално аз 6те си взема такъв........само ми кажи снимките добри ли излизат после на компа?
Ина4е за саунда разбрах,4е е стерео.......а дали е достатъ4но силен![]()
И са последно тоя Е900 забива ли,въоб6те става ли.......само по сервизи ги карат май
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 144 госта