Бой снощи ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:май нещо лична убида за наркоманите и чалгата а аххахах
Хахаха, верно, че послушвам и чалгица, ама едно време една от любимите ми групи беше Офспринг, които са си пънкари, най- много съм слушал гръндж и общо взето съм слушал и слушам доста твърда музика. Ако искаш да те водя на концерта на Мерилин Менсън

А за наркоман определено не съм, само от време на време викам холандеца

В., тия снимки и аз ги видях из новинарските сайтове... нали уж нямаше тежко ранени, пък:
24- годишен младеж е настанен в ИСУЛ със сътресение на мозъка и тежки контузии по главата. За момента няма информация за състоянието му.
Още четирима с охлузвания и наранявания по главата са настанени в "Пирогов".
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

"Шуменско... хората сбира/сбива"

А от dnes.bg имаше следния линк

Т'ва пък е станало заради моя съученичка

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:...
Не съм искал да рпозвучи като кълнене или пожелание.
Казвам, че трябва да си понесът наказанията, а не както каза някой от колегите "пишат им актове и утре пак навън"
Този тип хора ги има в цяла Европа и не само, но по другите страни си получават наказанията когато прекрачат закона, защото като ги пуснат тези и дават кураж на другите - "Абе що да не се бия що да не си правя какво си искам като ще ме пуснат"
п.п. като цяло темата е много обширна и с трудно решение, но за пълнолетните има закони който трябва да се спазват!!!
Pichaga-та мисля че беше адвокат и може да цитира закона.Обаче съм сигурен че закона няма твърда ръка над този вид престъпление, което е причина да ги има.
Последна промяна от ANNIHILATOR на Чет 21 юни 2007 12:14, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ANNIHILATOR написа:hooligans написа:...
Не съм искал да рпозвучи като кълнене или пожелание.
Казвам, че трябва да си понесът наказанията, а не както каза някой от колегите "пишат им актове и утре пак навън"
Този тип хора ги има в цяла Европа и не само, но по другите страни си получават наказанията когато прекрачат закона, защото като ги пуснат тези и дават кураж на другите - "Абе що да не се бия що да не си правя какво си искам като ще ме пуснат"
п.п. като цяло темата е много обширна и с трудно решение, но за пълнолетните има закони който трябва да се спазват!!!
щото такава ни е държавицата , такива са ни закончетата (ако мога закончета да ги нарека!) ................................
се едно пернишката мърша с голфа няма да е на свобода след няколко месеца!? се едно малоумния тираджия който отне 18 живота получи справедливо наказание!? за един човеш му дадоха по 6 месеца затвор............
жалки сме жалкиии...........
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”