Твърдения на хитрите авто-търговци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
лъже се, така е. но клиента иска да бъде лъган. като види кола на 190 000 километра, се дърпа че е на много километри. ако същата тази кола й врътнеш километража на 104 000 да кажем, я взима веднага, нищо че е наясно или поне се съмнява че е пипана. ето къде трябва да се използват лъжи, изтъркани но звучащи добре
- sicilianeca
- Автомобил:
- Двигател:
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro_kem написа:и аз доскоро имах москвич 2140 1983 година на 80 хиляди. тва означава ли че е каран само в неделя или само по асфалт? нищо лично, обаче масово се ЛЪЖЕ за състоянието и историята на автомобилите 2-ра ръка. затова е и тази тема.
Аз пък имам Дачия на 27 000. Сигурен съм, че са толкова, защото седеше пред нас сумати години. Карах я една година. В едно се убедих. Единствената по-лоша кола от френската е френска кола правена от РОМЪНЦИ

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Твърдения на хитрите авто-търговци
pinci написа:vaskoto1 написа:напомня ми за една червена единичка...същите показатели...![]()
![]()
Айде сега не лъжи хората2л/15мин работа на място е червената единичка
егати драгстера

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Юни 2006 едни колеги искат Пасат и тръгваме да търсим:
Автокъща:Бяло комби B3 91г перфектно е (от Italy) естествено хващам се в щеката на маслото вадя прясно бърша и пробвам 2ри път
няма никой на щеката на 10тото вадене на щеката се отказах в това време идва продавача колата е супер за тез пари подарък и т.н. тика ми ключа и ми вика запали я да чуеш как звънти мотора аз му викам абе ти
тя няма грам масло оня идиот я запали и вика ето супер е докато го каже ние вече

Автокъща:Бяло комби B3 91г перфектно е (от Italy) естествено хващам се в щеката на маслото вадя прясно бърша и пробвам 2ри път

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
znainainai написа:Юни 2006 едни колеги искат Пасат и тръгваме да търсим:
Автокъща:Бяло комби B3 91г перфектно е (от Italy) естествено хващам се в щеката на маслото вадя прясно бърша и пробвам 2ри път![]()
няма никой на щеката на 10тото вадене на щеката се отказах в това време идва продавача колата е супер за тез пари подарък и т.н. тика ми ключа и ми вика запали я да чуеш как звънти мотора аз му викам абе ти
![]()
тя няма грам масло оня идиот я запали и вика ето супер е докато го каже ние вече
![]()
Още един такъв "умник" търговец...
търсехме корадо или голф 2 или 3 16в на Горубляне и беше доста студено..
спираме пред една тройка гти(не помня вече 16 ли беше)
Оглеждаме я-имаше приличен външен вид.По едно време дойде тоя тиквеник,ние поискахме да я запали.
Тоя - няма проблем!
Влиза вътре-върти.....върти-колата препалва и гасне
Върти пак-пали и загасва
Още един опит и пак същото
Пследно-колата пали и нашия човек- форс 6000,форс 6000,форс 6000
....и ние се изнесохме много замислени

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
случката е следната: отиваме с баща ми на димитровградския пазар да си търсим некоя сгодна колица(баща ми е адски претенциозен,аз 2-пъти повече)! Твърдо бяхме тръгна ли за Голф,промих му мозъка за по-малко от една седмица да не е нищо друго освен голф!
Спираме се на един 1.8 90коня,италианчеАз го оглеждам ,много лачен,обаче едната врата е с 2 ,3 тона по тъмен цвят от останалата част на купето! Черната лайсна на прозореца омацана с боя!
Аз-колата удрена ли е вкарана?
той-Колата не е удряна,перфектна! НЯма забележка!
аз-а тая боя по уплътнението от каде е ?
той-това най-вероятно като са я пастирали са размазали малко боя!
дръпнах баща ми икъм следващия измамник!
Отиваме при друг Голф,гледаме го и той много хубав-1.9ТД! Пита ме го дали може да я запалим да я чуем(бащата е 22 год проф.водач,кара бус и има доста набито ухо за ДВГ-та) Той почва-втвтвтвтвтвтвтвтвт ,не мой(това става края на Август,смятайте дизелчето)!Падна му акумулатора от вуртене! След малко той- Наско ела ми дай ток,че не мога да го запаля фе!
Но по приказките му по-хубав от тоз нема дори и на пазарите в Германия!

Аз-колата удрена ли е вкарана?
той-Колата не е удряна,перфектна! НЯма забележка!
аз-а тая боя по уплътнението от каде е ?
той-това най-вероятно като са я пастирали са размазали малко боя!

Отиваме при друг Голф,гледаме го и той много хубав-1.9ТД! Пита ме го дали може да я запалим да я чуем(бащата е 22 год проф.водач,кара бус и има доста набито ухо за ДВГ-та) Той почва-втвтвтвтвтвтвтвтвт ,не мой(това става края на Август,смятайте дизелчето)!Падна му акумулатора от вуртене! След малко той- Наско ела ми дай ток,че не мога да го запаля фе!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”