Сом 112 кг заловен в БГ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Ако сниката в началото на темата действително е на въпросния сом - не е възможно да е над 100 кила.
Имаше много спорове преди години във вестник "Рибар" точно за връзката между дължината и теглото на сомовете... И по спомен, ако един сом е дълъг 200 см в повечето случаи теглото е към 60-80 кг.
А на колегата Adnan: къде ги видя тези толстолоби по 200 кила бе
Аз явно не съм в час с риболова, или те са расли в Кремиковските гьолове
Имаше много спорове преди години във вестник "Рибар" точно за връзката между дължината и теглото на сомовете... И по спомен, ако един сом е дълъг 200 см в повечето случаи теглото е към 60-80 кг.
А на колегата Adnan: къде ги видя тези толстолоби по 200 кила бе

Аз явно не съм в час с риболова, или те са расли в Кремиковските гьолове

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:снимките на двата са с переспектива и самите сомове изглеждат по-големи....

http://fishes.nariba.com/fishdetail/22.html?PHPSESSID=d02adcc38d7eb8f378ae45c4ffbc5576
scuba написа:dimy написа:dermeister написа:И после били глупости, че водолазите не щат да влизат в язовирите. Представевте си кво има около разни мини по дъната.
аз съм кадидат за спускане..
Това много лесно може да се уреди![]()
края на Авгус с харпунче може и да стане

ето малко снимки на едни сомови глави от яз Кърджали

- Тульский Токарев
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам ама се говореше че на дъното на язовир Ивайловград имало сомове които били колкото крави и кавото минело покрах тях всичко засмуквали.Преди доста години някакво момиченце паднало в язовира и не го намерили.Доста пъти водолази правили опити да влизат вътре да видят както има но виждали големи "същества" и като преближавали нещо ги е дърпало към тези "същества".Дядо ми е живал доста години в Ивайловград и се е приказвало много тогава и сега тези които живеят там и в селото до Ивайловград Драбишна все още се споменава тази случка!
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Smeagol написа:Vizor написа:няма смисъл да коментираме повече риболова
Нещо май намекваш, а?![]()
Кажи сега ти не си лъгал никога и за нищо, нали?
Просто на рибарите им идва така отвътре, защото вече риба почти нямаи ако не са анекдотите малко да разведрят обстановката...
че риба почти няма е тъпо да се каже.. ама.. прочети малко и ще разбереш.. особено секцията където им е темата за най-голямата изпусната риба..

Върни се в “ОФФ-Топик - други”