Как постъпва шофьор на AMG, когато забелязва Голф2

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Вто 10 юли 2007 10:07

Такива много ги има.. ама един приятел във Варна влиза в една еднопосочна и си кара (няма място да се разминат две коли), срещу него идва Баварец (некъв новичак) и вика спря ми до предната броня и не мърда , пък зад моя човек карат още 2-3 коли.. слязъл някъв от беемвето с една бухалка, тряс по предния капак, тряс по джама... общо взето нанесал достатъчно щети и искат не искат 4 коли на задна заради него..

Подобен случей с мен миналата година на чифлика до Троян, караме с бус и идва един с един мерцедес насреща , нямаше място да се разминем и оня спря пак на учудващо малко разтояние и ни маха с ръка да мърдаме назаде.. пък той един мутряга 120кг, Ром с къдрева дълга коса и 2 кг злато ... и пак с буса в това тясно място трябваше да караме на заден, че и тоз не да почака ми ни притиска да вървим.. Идиоти пълни..

Друг случей във Варна на едно кръстовище един с едно опелче газ.. на червено и един познат- инструктур нещо направи очудващо движение с ръката (все едно тоз какво прави).. оня като наби спирачки на кръстовището , слезе един дебелак.. и отива му отваря вратата, добре че бяхме 3 коли и като слязохме още 5 човека от другите 2 коли женаму на онзи веднага почна да го дърпа да заминават, че иначе дупе да му е яко..

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Вто 10 юли 2007 10:27

:shock :shock :shock :laser

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 10 юли 2007 10:29

Ааа не важи за всички AMG-та. Един път съм се засилил със сапунерката по Тракия, ама вече точно преди София, а пред мен няква друга сапунерка, японска няква, не знам точно каква марка и вече подминаваме 160(не се смейте, който не вярва да заповяда :lol: ) и задминаваме една S класа с тази скорост и тея вътре :eyecrazy .
В следващия момент се изравняват с нас докато са си в дясната лента и почват :applause: :headbang :xaxaxa . После ни изпревариха и пак си минаха в дясната лента, ние след минута вече сме на 170 (тоя пич с японката като мене е мазохист явно) и пак ги задминаваме и тия вече :lool :shock :да: . И така си карахме до Плиска почти заедно. Та имало и мутри пичове. :lol:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 10 юли 2007 13:01

Абе знам за един познат дето караше бмв седмица от по старичките и във някаква едно посочна улица в насрешното идва друга седмица, самоче по нива и моя познат, като видял че оня не ебава решил да върне назад мирно и тихо обаче спътника му направил някакъв жест с ръка и резултата е че оня им беше скачал по предния капак трупешката. идиоти всекакви. накрая паднал от капака, станал изтупал се, качил се в колата, те вече били върнали назад, оня им кимнал за благодаря и си заминал.

Внимавайте със тея високи скорости по тея пътища че е опасно. Аз днеска ходих до благоевград и един с мерцедес направо ми събра очите. На летището карах със 170 180 ( то всеки го прави) и тоя ме настигна точно след летището, заедно изпреварихме един камион и оня си наби шута напред и не го видях повече. Егати пича. намаше как да не споделя.
Всъщност интересното е че беше не с какъв да е мерцедес ами спринтер, със двойни гуми отзад. как караше тоя незнам:) Всякакви ги има.

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Вто 10 юли 2007 13:05

neon написа::? Е, трябваше да минеш в дясно и да му "отвееш плявата", ама следващия път! :wink:

:да:
Ще го накара да си купи голф :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 10 юли 2007 14:03

neon написа::? Е, трябваше да минеш в дясно и да му "отвееш плявата", ама следващия път! :wink:

Ами всъщност това и се случи mhihi Но ме е яд, че ме карат насила да правя "голфаджийски" номера...

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 10 юли 2007 14:08

musura написа:

Ами всъщност това и се случи mhihi Но ме е яд, че ме карат насила да правя "голфаджийски" номера...

:twisted: :twisted: :twisted: Яд не яд това е...понякога това заслужават, защото много подценяват другите на пътя и си мислят, че понеже са със скъпи коли може да си правят каквото пожелаят :wink: Много е хубаво да накажеш някой такъв .....с Голф 2-ка mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 10 юли 2007 18:16

musura написа:
lyubobg написа:а ти с колко караше?

ами сравнително бързичко :oops: около 7000 оборота на 5-та, но ако ще ме упрекваш за превишената скорост - този младеж също беше поне 180+ км/ч

:shock Брей много обороти за такава скорост :shock
При мен ограничението е на 6500 об, ама ги стигам само на 2 ра при изрязване в колона и сработва ограничителя. :(

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 10 юли 2007 18:50

zaro написа:Абе знам за един познат дето караше бмв седмица от по старичките и във някаква едно посочна улица в насрешното идва друга седмица, самоче по нива и моя познат, като видял че оня не ебава решил да върне назад мирно и тихо обаче спътника му направил някакъв жест с ръка и резултата е че оня им беше скачал по предния капак трупешката. идиоти всекакви. накрая паднал от капака, станал изтупал се, качил се в колата, те вече били върнали назад, оня им кимнал за благодаря и си заминал.

Внимавайте със тея високи скорости по тея пътища че е опасно. Аз днеска ходих до благоевград и един с мерцедес направо ми събра очите. На летището карах със 170 180 ( то всеки го прави) и тоя ме настигна точно след летището, заедно изпреварихме един камион и оня си наби шута напред и не го видях повече. Егати пича. намаше как да не споделя.
Всъщност интересното е че беше не с какъв да е мерцедес ами спринтер, със двойни гуми отзад. как караше тоя незнам:) Всякакви ги има.

E луди ли сте да карате така на летището.Настилката е с ебаси бабуните :shock

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 10 юли 2007 19:41

тоя го минавах от дясно ...даже като гледах филмчето чак ме заболя корема от желание да го мина отдясно :)

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Вто 10 юли 2007 21:08

Незнам защо като си карам спокойно със 160 винаги ще се намери някой да ме засече.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 10 юли 2007 21:12

maks написа:
lyubobg написа:а ти с колко караше?
Какво значение има с колко е карал при положение че на ония по никакъв начин не му се е налагало да се престрои(примерно да реши да изпреварва и да е пропуснал да провери дали няма да засече някой...много тъпо извинение).Просто сее изплашил че ще го изпревариш ...смотаняк:xaxaxa

ами ако си карал с 220 и онзи реши да заобиколи някоя дупка може и да не те е видял :roll:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Вто 10 юли 2007 21:13

а как ли ще постъпи шофьор на голф 2 ако го настигне жигула по същия начин :roll: има и тема по въпроса :idea:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Вто 10 юли 2007 21:18

titi28 написа:а как ли ще постъпи шофьор на голф 2 ако го настигне жигула по същия начин :roll: има и тема по въпроса :idea:

абе аз веднъж реших да карам по абсолютно всички правила и да спазя всички знаци (добре че беше вечер та не се пребих някъде)

иииии та с круизера ме изпревари лада нива.... много странно ме гледаха как бяха стиснал здравата волана и правех криви гримаси ама тц устоях да не сритам педала... а ония още малко ще ме снимат от нивата...

(поне имаше приятна страна 3т кола фраш догоре 4.2 двигател (дизел) среден разход 9.9 ;) )

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Вто 10 юли 2007 21:35

братле, ми дето вика neon изпреварваш го отдесно и премигваш без да жалиш фаровете ;) Много ги обичам такива

Върни се в “ОФФ-Топик - други”