Сега слушам музика само от PC-то и мп3-ката.Даже вече и диксове не слушам
Пазите ли старите си аудио касети?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пазите ли старите си аудио касети?
Ооооооооох, пазя ги братко, такива уникати имам!!!!!!!!
Над 400 аудио касети

Над 400 аудио касети
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NE_KAZVAM написа:scuba написа:всичките ги подарих на един пияница от форума
Off: Едва ли касетките са били Deep Purple и компания
А иначе и аз имам 2 торби сръбски касетки (естествено "пиратски")и не мисля да ги хвърлям
Мда. не бяха "Deep Purple и компания". Бяха Хелоуин, Металика, Ац/Дц., Дреемтиътър..... ей такива пиянски песнички
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
scuba написа:NE_KAZVAM написа:scuba написа:всичките ги подарих на един пияница от форума
Off: Едва ли касетките са били Deep Purple и компания
А иначе и аз имам 2 торби сръбски касетки (естествено "пиратски")и не мисля да ги хвърлям
Мда. не бяха "Deep Purple и компания". Бяха Хелоуин, Металика, Ац/Дц., Дреемтиътър..... ей такива пиянски песнички
ъ-хъ в колата са ми повечето от скубовите, някои не ми харесаха и ги фърлих, някой бяха с много кофти лента и ме е шубе да не прее*ат накамичито, някой са ок и си ги слушам.
иначе до ден днешен си купувам касетки от магазина и си ги търкалям в колата. последната - Chris Rea, "On the beach", купих я преди няколко седмици, много успокоява в задръстванията
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Леле каква тема се отворила.
Аз съм от тези които все още си държат и слушат аудио касетите. Нарочно не съм с СД в колата, а си въртя оригиналната Beta, която е стандартна за модела.
Чуствам, че с Nii ще трябва да се видя скоро и да си прегледаме записите.
Ако на някой са му излишни старите касети и смята да ги пусне на воля, с удоволствие бих приел да поема грижата за тях.
Аз съм от тези които все още си държат и слушат аудио касетите. Нарочно не съм с СД в колата, а си въртя оригиналната Beta, която е стандартна за модела.
Чуствам, че с Nii ще трябва да се видя скоро и да си прегледаме записите.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da__buzz написа:... ама и за какво са ми . то вече и да има човек няма къде да ги пусне
Как така да няма на какво - виж колегите, ко правят
maiz написа:... Имам 3-глав дек Technics , някой дори не знаят какво е това, но е друг въпрос...
kokovanev написа:....3-глав, 3-моторен, 2-капст. Сони с "ES" след цифрите на модела - за тези, които знаят какво означава "QS" и "ES" при Сони...
Сериозни машини
Върни се в “ОФФ-Топик - други”