Помощ при избор на телевизор

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пон 23 юли 2007 19:00

Аз преди две години като избирах телевизор може да се каже че почти нищо не съм чел.
Отидох два пъти до Техномаркета и огледах много добре всички ТВ-та който влизаха в моите финансови възможности.
Накрая се спрях на Панасоник TX-29PM11P. Освен него имаше по нов модел който беше на промоция и момчетата там ме обеждаваха, че е по добър.Да ама не - погледах ги и двата модела около 5-10 мин и останових, че по новия модел производство Taiwan има едно много слабо трептене, а на стария модел картината беше перфектна.
Взех по стария модел и даже този изложения щото беше последния - по инфо страна производител мисля че беше Чехия.

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Пон 23 юли 2007 19:45

alex synchro написа:Освен това незнам TFT-то, което си харесал дали е full HD и дали е 100 hz, все важни неща...
:roll:

Колега би било хубаво да погледнеш за какъв ценови диапазон говорим :) ... 100hz си е пачка ... а за Full HD да не говорим ... там може да почнем с продажба на колата :)))

Ами да колега...за това ти говоря...за какво му е на пича такъв TFT TV, като не е 100 hz, не е Full HD, ама всеки си знае... :roll:
След година ще съжалява..., ама това си е лично мое мнение...
еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтц :lol: естетика :D

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 23 юли 2007 22:01

Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09023674

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Вто 24 юли 2007 4:56

правят ги в един и същ завод в испания. доскоро сони имаше предимство с цифровия си тунер, вече и това е изравнено. аз лично си купих преди време 32" сони бравия
каквото и да купиш, дано да случиш на читав екземпляр
успех

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Вто 24 юли 2007 9:53

alex synchro написа:еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтц :lol: естетика :D

Не е само естетика коглега ! ... примерно аз нямам място за голямо парче в стаята където е телевизора (даже 32" се оказа голям и взех 28") и затова можех да взема само ЕлСиДи .... та от там знам каква е цената на "естетика" с Фул ЕйчДи .... всичко зависи от пространството което имаш (разликата м/у 120кв.м. и 60кв.м е като разликам м/у плазма и кинескоп - от тук, покрай небето, че чак до звездите)

веселин написа:Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е

Вашата редакция е предубедена към Самсунг и Панасоник .... както Технополис са предубедени към ДжейВиСи ... причината е същата като това защо няма гама телевизори ДжейВиСи в Техномаркет ... защото сте дилър на Самсунг и Панасоник .... 8)

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Вто 24 юли 2007 10:53

tankishev написа:
alex synchro написа:еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтц :lol: естетика :D

Не е само естетика коглега ! ... примерно аз нямам място за голямо парче в стаята където е телевизора (даже 32" се оказа голям и взех 28") и затова можех да взема само ЕлСиДи .... та от там знам каква е цената на "естетика" с Фул ЕйчДи .... всичко зависи от пространството което имаш (разликата м/у 120кв.м. и 60кв.м е като разликам м/у плазма и кинескоп - от тук, покрай небето, че чак до звездите)

веселин написа:Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е

Вашата редакция е предубедена към Самсунг и Панасоник .... както Технополис са предубедени към ДжейВиСи ... причината е същата като това защо няма гама телевизори ДжейВиСи в Техномаркет ... защото сте дилър на Самсунг и Панасоник .... 8)

Абсолютно си прав :да:

viksa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viksa » Вто 24 юли 2007 12:51

От тези двата и според мен по-добър избор е Самсунг-а. Особено, ако включваш цифров оператор (в противен случай- все тая- вземи по-евтиното).

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 24 юли 2007 17:47

Не знам ама тия от българския Hi - Fi аудио видео магазин взимат готовите тестове на западните списания - ако ония заблуждават и нашите така.... :wink:

Потребителски аватар
tankishev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tankishev » Сря 25 юли 2007 8:43

веселин написа:Не знам ама тия от българския Hi - Fi аудио видео магазин взимат готовите тестове на западните списания - ако ония заблуждават и нашите така.... :wink:

А за това си абсолютно прав ... дори за момент не бих си помислил че правят тестове тук .... но все пак как си представяш Техномаркет или Технополис да дадат най-висок резултат на марка която не предлагат :) ... т.е взимат проучването от западни списания, но избирателно :lol:

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 25 юли 2007 14:18

В крайна сметка резултатите на повечето марки са сходни - изключая само "измислените" марки - каквото и да избере колегата от по-реномираните марки ще е доволен - Сони Самсунг Панасоник LG JVC - един приятел си купи наскоро NEO - lcd - матрицата е Самсунг :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”