Аз преди две години като избирах телевизор може да се каже че почти нищо не съм чел.
Отидох два пъти до Техномаркета и огледах много добре всички ТВ-та който влизаха в моите финансови възможности.
Накрая се спрях на Панасоник TX-29PM11P. Освен него имаше по нов модел който беше на промоция и момчетата там ме обеждаваха, че е по добър.Да ама не - погледах ги и двата модела около 5-10 мин и останових, че по новия модел производство Taiwan има едно много слабо трептене, а на стария модел картината беше перфектна.
Взех по стария модел и даже този изложения щото беше последния - по инфо страна производител мисля че беше Чехия.
Помощ при избор на телевизор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
alex synchro написа:Освен това незнам TFT-то, което си харесал дали е full HD и дали е 100 hz, все важни неща...
Колега би било хубаво да погледнеш за какъв ценови диапазон говорим... 100hz си е пачка ... а за Full HD да не говорим ... там може да почнем с продажба на колата
))
Ами да колега...за това ти говоря...за какво му е на пича такъв TFT TV, като не е 100 hz, не е Full HD, ама всеки си знае...

След година ще съжалява..., ама това си е лично мое мнение...
еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтц

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09023674
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
alex synchro написа:еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтцестетика
Не е само естетика коглега ! ... примерно аз нямам място за голямо парче в стаята където е телевизора (даже 32" се оказа голям и взех 28") и затова можех да взема само ЕлСиДи .... та от там знам каква е цената на "естетика" с Фул ЕйчДи .... всичко зависи от пространството което имаш (разликата м/у 120кв.м. и 60кв.м е като разликам м/у плазма и кинескоп - от тук, покрай небето, че чак до звездите)
веселин написа:Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е
Вашата редакция е предубедена към Самсунг и Панасоник .... както Технополис са предубедени към ДжейВиСи ... причината е същата като това защо няма гама телевизори ДжейВиСи в Техномаркет ... защото сте дилър на Самсунг и Панасоник ....

- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
tankishev написа:alex synchro написа:еееее ама друго си е тънкия корпус... тцтцтцтцестетика
Не е само естетика коглега ! ... примерно аз нямам място за голямо парче в стаята където е телевизора (даже 32" се оказа голям и взех 28") и затова можех да взема само ЕлСиДи .... та от там знам каква е цената на "естетика" с Фул ЕйчДи .... всичко зависи от пространството което имаш (разликата м/у 120кв.м. и 60кв.м е като разликам м/у плазма и кинескоп - от тук, покрай небето, че чак до звездите)веселин написа:Сега си преглеждам списанията - избора на редакцията е
Вашата редакция е предубедена към Самсунг и Панасоник .... както Технополис са предубедени към ДжейВиСи ... причината е същата като това защо няма гама телевизори ДжейВиСи в Техномаркет ... защото сте дилър на Самсунг и Панасоник ....
Абсолютно си прав

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Не знам ама тия от българския Hi - Fi аудио видео магазин взимат готовите тестове на западните списания - ако ония заблуждават и нашите така....
А за това си абсолютно прав ... дори за момент не бих си помислил че правят тестове тук .... но все пак как си представяш Техномаркет или Технополис да дадат най-висок резултат на марка която не предлагат

Върни се в “ОФФ-Топик - други”