"Чистотата" в Акваполис на златните

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пет 27 юли 2007 8:43

joker написа:
BECK0 написа:Аз затова ще ви похваля плажа на Шкорпиловци... можеш да пиеш от водата, толкова кристално чиста е..

Пий...пий!!!!Тъкмо по биологичен начин ще преработиш и обеззаразиш корабните фекални води дето лятно време( когато корабите са на рейд срещу Галата и Паша дере.) изтичат и се носят от течението точно нататък....А после като те хване долнодиспептичния синдром(абе дрисък по народному) и се изходиш 25 пъти за един ден отзад ще заприличаш на турбореактивен самолет.....А може и да не пиеш ...същия ефект се получаваш и ако изядеш 5-6 миди от този район(през една мида на ден минава до 50 л вода)....Да ти е сладко....

Това научно ли го доказа... ако си мислиш, че по северното (т.е. по на север) или по южното черноморие е по-чиста... :lol:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пет 27 юли 2007 8:50

santo_trafficante написа::lol: :lol: :lol: казваш настъпил го :lol: :lol: :lol: тва на пари бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:да:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 27 юли 2007 8:51

Навсякъде и олайнянено...няма никъде вече чиста вода!Из морската вода плуват огромни хищни бацили озъбени като бяла акула с празен стомах......а летовниците хапват яко,облекчават се често,често без да знаят къде изтичат собственитете им телесни отпадъци и после сами плуват сред тях като заедно с морската вода поглъщат и голяма част от тези материи...ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ....ТАКА СЕ КОНСУМИРА РЕЦИКЛИРАНА ХРАНА!

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 27 юли 2007 9:04

Докторе мълчи, че цяла година му се точим на това море. Се от нещо ша се мре :D

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Пет 27 юли 2007 9:48

с лайна и без пак ще ида на море...ако мислите че има нещо стерилно в България надали...намирали сме кучешки зъб в Русенско Варено за едно море ли ще се плашим.П.С.На къде се намира това Шкорпиловци?

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пет 27 юли 2007 10:02

Шкорпиловци е на юг от Варна 40-тина км, на 11 км от Старо Оряхово. (Минава се по небезизвестния път - Варна-Бургас) ... Там най-вече ходят семейства за почивка. Иначе няма кой знае какви развлечения за младите, ако не си с компания... иначе е супер за българския джоб

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 27 юли 2007 10:13

joker написа:Навсякъде и олайнянено...няма никъде вече чиста вода!Из морската вода плуват огромни хищни бацили озъбени като бяла акула с празен стомах......а летовниците хапват яко,облекчават се често,често без да знаят къде изтичат собственитете им телесни отпадъци и после сами плуват сред тях като заедно с морската вода поглъщат и голяма част от тези материи...ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ЗАТВОРЕН ЦИКЪЛ....ТАКА СЕ КОНСУМИРА РЕЦИКЛИРАНА ХРАНА!
Абсолютно е така - в Слънчев Бряг, например, няма пречиствателна станция - не е малка, стара или амортизирана - просто НЯМА такава! А сега да помислим какво става, след като 100 000 летовници (не знам колко стана легловата база, ама е мнооого) днес примерно хапнат добре, щото са на ол-инклузив и трябва да го използват докрай, и вечерта се изходят блажено в тоалетните на кокетните си хотелчета. Веднага давам и отговор - на другия ден се къпят в собствените си фекални води - просто те се изливат директно в морето.
Аз лично тая година смятам да ходя в Турция. През септември - за 350 лева 7 нощувки с пълен пансион в 3 или 4-звезден хотели превоз с чисто нов автобус. Ама хората там не са алчни като нашите скъпчии - дават добри цени и имат клиенти. А за обслужването просто няма какво да се каже - разликата между нашите селяндури и обслужващия персонал в турция е неизмеримо огромна. :wink: :arrow:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 27 юли 2007 11:36

imedarov написа:Докторе мълчи, че цяла година му се точим на това море. Се от нещо ша се мре :D

А какво да кажа аз дето съм целогодишно край брега и сред това море(с лодката)....питате ли ме мен.......дето понякога по морската вода чета менюто на крайбрежните ресторанти!!!!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 28 дек 2007 18:51

И на други места се е случвало но ей така се прави в по цивилизованите страни

Изображение

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 28 дек 2007 23:00

santo_trafficante написа::lol: :lol: :lol: казваш настъпил го :lol: :lol: :lol: тва на пари бе :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
а не е ли на пари ако ти се изсере пиле :roll:

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Съб 29 дек 2007 10:33

BECK0 написа:Шкорпиловци е на юг от Варна 40-тина км, на 11 км от Старо Оряхово. (Минава се по небезизвестния път - Варна-Бургас) ... Там най-вече ходят семейства за почивка. Иначе няма кой знае какви развлечения за младите, ако не си с компания... иначе е супер за българския джоб

Аз две години подред почивам там - има един-единствен читав хотел, но си заслужава, другото са некви соц-бараки-лагери...спокойно, идеално място за почивка....само не знам Кендар почнаха ли да строят там вътрешното море, яхтеното пристанище и комплекса....трябваше да почнат през октомври-ноември...та другото лято вече Шкорпиловци няма да е това, което беше досега :roll:

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Съб 29 дек 2007 11:24

mhihi mhihi mhihi
Аз съм ходил 2 пъти на този Акваполис и всичко си беше много чисто, но това беше преди 2-3 години като го откриха :D

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 29 дек 2007 12:07

Може би Дон Хуан е метнал шишарката там mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 29 дек 2007 13:32