Защо масата БГ шофьори са нахуйници?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Пет 03 авг 2007 12:02

Аз понеже не съм много опитен шофьор, гледам да спазвам правилника и обикновенно пускам пешеходците и не обръщам внимание на псуващите ме шофьори зад мен... Смятам, че така е редно. Докъто бях пешеходец, смея да твърдя, че повечето коли ме пускаха, макар и да пресичах неправилно тук там. Но след като се качих на кола и почнах да гледам пешеходците през предното стакло и осъзнах, как трябва да се пресича. От тогава много внимавам къде и как пресичам!

Онзи ден станах свидетел на една много трагикомична ситуация:
един моторист си кара в лявата лента по "Цариградско" и аз го виждам и го пускам, но този пред мен се прави, че не го вижда и най-нагло го засича.. Мотористът явно се ядоса и с мръсна газ рязко ускори, с вдигнат крак мина покрай въпросния тупан и с едно движение му отстрано шофоьорското огледало, след 3 секунди беше на хоризонта... Направо ми напълни душата тоз човек!

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 03 авг 2007 12:27

не съм го казвал но ще повторя!
защото такъв ни е манталитета!

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 03 авг 2007 12:30

ruskia написа:Аз понеже не съм много опитен шофьор, гледам да спазвам правилника и обикновенно пускам пешеходците и не обръщам внимание на псуващите ме шофьори зад мен... Смятам, че така е редно. Докъто бях пешеходец, смея да твърдя, че повечето коли ме пускаха, макар и да пресичах неправилно тук там. Но след като се качих на кола и почнах да гледам пешеходците през предното стакло и осъзнах, как трябва да се пресича. От тогава много внимавам къде и как пресичам!

Онзи ден станах свидетел на една много трагикомична ситуация:
един моторист си кара в лявата лента по "Цариградско" и аз го виждам и го пускам, но този пред мен се прави, че не го вижда и най-нагло го засича.. Мотористът явно се ядоса и с мръсна газ рязко ускори, с вдигнат крак мина покрай въпросния тупан и с едно движение му отстрано шофоьорското огледало, след 3 секунди беше на хоризонта... Направо ми напълни душата тоз човек!

И чисто хипотетично ако оня с колата си е хванал огледалото с арматурно желязо N25 .... :shock :027: :083: :bishop
иначе съм съгласен с теб , че огледалото е за сваляне.

Всеки ден пътувам между Поморие и Несебър и съм 100% съгласен , че има абсолютно луди.
Вчера един с Рейндж Роувър направо разцепваше движението в най-големия трафик в 18.30.
Човека си караше посредата без да го интересува за насрещно или попътно движение.
Не мога да ви го опиша, трябва да се види такова нещо.
След като ме изпревари точно при идваща насреща кола , аз свих в дясно към банкета, после в далечината виждах как продължават да отскачат коли в ляво и в дясно.
Ако е луд - е за лудницата , ако е пиян или дрогиран- за затвора.
Това според мен си е опит за умишлено убийство- пътя е прав и той вижда много добре , че насреща идват хора, дори ми се струва че нарочно изпреварваше когато има кола насреща.
Ами ако човека в този момент си сменя станцията на радиото и не гледа напред???

На такива съм им измислил и наказание - смъртната присъда им е малко, чупят им гръбнаците да не мърдат след това ги ослепяват и оглушават , като останат насаме със себе си ще полудеят ( както в клипа ONE на Металика).
Сорри за грозната картинка , но съм още афектиран от вчера, мама му и изрод, за първи път мисля на някого зло, но исках да се хвърли на завоя и да се утрепе- ще направи голяма услуга на човечеството.

Потребителски аватар
tskostov
Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пет 03 авг 2007 17:26

прочетете последните мнения и ше видите защо е така .....
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... c&start=45

Ludaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludaka » Пет 03 авг 2007 17:28

lyubobg написа:аз давам
3 неща ме дразнят

1.някой не вижда че намалявам и ми влиза в задниацата
2.пешеходеца е в стрес 1 минута че му давам път и седи и гледа като говедо :evil:
3.някой простак отзад ми свирка - аре каааааарай бе :x

Vote! on me ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 03 авг 2007 17:28

tskostov написа:прочетете последните мнения и ше видите защо е така .....

абе кво ще видиме?! карането с вискоа скорост, какво общо има с колегионалността и елементарното възпитание и уважение?

Потребителски аватар
tskostov
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пет 03 авг 2007 17:30

Ludia написа:
tskostov написа:прочетете последните мнения и ше видите защо е така .....

абе кво ще видиме?! карането с вискоа скорост, какво общо има с колегионалността и елементарното възпитание и уважение?

темата е друга..... никой не е уточнил дали е заради скорост,предимство и т.н. просто разсъждаваМЕ глупаво!!! и него приемай лично....не искам да се караме за такива глупости.......просто трябва да се замислиме!!!!

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Пет 03 авг 2007 18:21

blue_shadow написа:
ivo_barns написа:пи4 аз сам от тези олигофрени дето не дават пат на пешеходците ,няма и да дам щото маи пешеходците са за газене,не да ми ходят като 4е ли платното е тяхно,или пак бабата с краставиците и киселото мляко вав 7:30 сутринта ти иска4а на три метра отпред пред буса и хаиде да те видя как спираш,а да си е.....т маи4иците пешаците да си купят коли.щото ми е спаднал к...а от загубеняци по улиците,аиде няма нужда от тази тема.

Бате, май май не те слуша много главата :!: Кви са тия глупости дето си писал? Вярно, че пешеходците в повечето случаи, като спреш на пътеката стоят, гледат и не могат да повярват, че им даваш предимство, но тва е защото са прекалено наплашени от такива рацери като тебе! Айде аман от просташко мислене - като си шофьор викаш да ги е*а в пешеходците (няма да им давам път), а като слезеш от колата и си пешеходец псуваш шофьорите, който не са ти дали предимство на пътеката?!? Вземи се замисли, не се ли получава един омагьосан кръг и само си приказваме и приказваме, а никой не се трогва да превърне думите си в дела! :evil: голям си веселяк ти бе блу незнам си кав.предимство давах преди сега няма и в склада не дават.от тапи бабета и дядковци дето ска4ат на улицата и не се оглеждат и грам дали идва кола или не,сякаш са купили улиците,ми е дошло до незнам каде,от намахани газета дето трагва да преси4а и варви по патеката сякаш е негова,и от тях сащо а за правописа,нямам време да обращам внимание на тях,да не си у4ителка та да те дразни,като не ти харесва правописа не 4ети .аиде сас здраве и педала до долу.

П.С. Оправи си граматиката и научи малко български език! пЪт, вЪв....

Потребителски аватар
ivo_barns
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_barns » Пет 03 авг 2007 18:21

blue_shadow написа:
ivo_barns написа:пи4 аз сам от тези олигофрени дето не дават пат на пешеходците ,няма и да дам щото маи пешеходците са за газене,не да ми ходят като 4е ли платното е тяхно,или пак бабата с краставиците и киселото мляко вав 7:30 сутринта ти иска4а на три метра отпред пред буса и хаиде да те видя как спираш,а да си е.....т маи4иците пешаците да си купят коли.щото ми е спаднал к...а от загубеняци по улиците,аиде няма нужда от тази тема.

Бате, май май не те слуша много главата :!: Кви са тия глупости дето си писал? Вярно, че пешеходците в повечето случаи, като спреш на пътеката стоят, гледат и не могат да повярват, че им даваш предимство, но тва е защото са прекалено наплашени от такива рацери като тебе! Айде аман от просташко мислене - като си шофьор викаш да ги е*а в пешеходците (няма да им давам път), а като слезеш от колата и си пешеходец псуваш шофьорите, който не са ти дали предимство на пътеката?!? Вземи се замисли, не се ли получава един омагьосан кръг и само си приказваме и приказваме, а никой не се трогва да превърне думите си в дела! :evil: голям си веселяк ти бе блу незнам си кав.предимство давах преди сега няма и в склада не дават.от тапи бабета и дядковци дето ска4ат на улицата и не се оглеждат и грам дали идва кола или не,сякаш са купили улиците,ми е дошло до незнам каде,от намахани газета дето трагва да преси4а и варви по патеката сякаш е негова,и от тях сащо а за правописа,нямам време да обращам внимание на тях,да не си у4ителка та да те дразни,като не ти харесва правописа не 4ети .аиде сас здраве и педала до долу.

П.С. Оправи си граматиката и научи малко български език! пЪт, вЪв....

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пет 03 авг 2007 18:26

Защото всеки си има глава на раменете,и сам решева своите действия и постъпки

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 03 авг 2007 18:54

Колега замисли се че и ти може да си пешеходец и то не че можеш ами 100% си пешеходец-неможеш да излизаш навсякъде с кола,та дано тогава непопаднеш на някой шофьор с твоята нагласа...
А относно бабките,трябва да ги чакаш,щото и без друго от годинките са трудно подвижни.Ти,да си жив и здрав,като остарееш съм сигурен че няма да си постоянно вкъщи без да излизаш и ти ще излезеш на пазар,а тогава...Така че колегта Red Guy е прав-бъдете по отстъпчиви при подобни конфликтни ситуации

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Пет 03 авг 2007 23:36

bobo7 написа:не съм го казвал но ще повторя!

Потребителски аватар
tskostov
Контакти:

Мнениеот tskostov » Пет 03 авг 2007 23:38

feat написа:
bobo7 написа:не съм го казвал но ще повторя!

:006: :006: :006:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 04 авг 2007 1:40

Това за голфаджийте е вярно, благодаря че го спомена, но незнам как ще се отърсим от това бреме :roll:
И не само в Русе е така колега,а на всякаде.
Даже като карам примерно приятели или познати в колата, като видят как давам прекалено предимство на колеги зад волана и пешеходци чак се шашкат: "Абе то верно е стъпал (на пеш. пътека), но можеше да минеш преди него" ,да но може и той така да си мисли, че може да мине преди мене и сещате се нали .....
Аз си свикнах бързам не бързам винаги давам предимство, дори и на колегите с рег. TX , не се обиждайте но не сте царе, до сега от личен опит (вече 3 години) нито един не ме е подминал или спрял до мен без риск за ПТП , разбира се не слагам под общ знаменател всички де, просто отбелязвам и не твърдя че варненци са толерантни, напротив!

Мисля че по ТВ-то имаше нещо такова Карай разумно, спаси живот!

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Съб 04 авг 2007 6:34

Във Вторник ми беше 1вият час кормуване :) (сега почнах курсовете) и един дядо с Мерцедес (или поне някога е било Мерцедес) ме изпревари отдясно и то на кръгово движение и ми сече пътя. А аз съм с учебна кола все пак ... след това малко по- надолу по улицата беше отбил вдясно и сякаш мене чакаше да стигна до него и пак ми изскочи пред колата :eyecrazy набих спирачките за 2ри път заради тоя ЧУК и имаше :f_ckyou: по негов адрес. По пътищата вече всеки кара както дойде и вече нищо не ми прави особено впечатление за жалост (освен примерните шофьори)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”