Ето го истинското море........морето на мечтите!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Там сега и направиха пътя гладък като стъкло, има си паркинг места, няма е суматохата и клаксоните на коли, които се чудят каде да паркират.
Хуваво е, наистина снимките са страшни.
Които не е ходил незнае, няма смисал от коментари "А да знам, бях за един ден" , "Ооо как бе, бил съм там една седмица на почивка"
Колегата го каза, майката му е да хванеш мига 4 пъти:пролет,лято,есен и зима.Не е важно каде ще е мястото, важно е да видиш как се променя всичко..... че всеки знае, чадъра, биричката, голата кака и т.н.
Хуваво е, наистина снимките са страшни.
Които не е ходил незнае, няма смисал от коментари "А да знам, бях за един ден" , "Ооо как бе, бил съм там една седмица на почивка"
Колегата го каза, майката му е да хванеш мига 4 пъти:пролет,лято,есен и зима.Не е важно каде ще е мястото, важно е да видиш как се променя всичко..... че всеки знае, чадъра, биричката, голата кака и т.н.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ronin написа:Joker Добре даже доста добре ама апаратчето слабо или по точно обектива....какъв е ,че си смалявал снимките и не мога да видя идинтификацията в снимката ??Да не кажеш че съм голословен близките и далечните обекти са с силно изразена разлика в фокуса което ме кара да си мисля че е от типа сапунерка.
Не не е сапунерка........сапунерките нямат 6 мегапиксела разделителна способност и 5 пъти оптичен zoom!!!!А разликата във фокуса е начин да се придава [color=red][b]дълбочина и пространство в снимката[/b][/color] и да насочиш вниманите към определни елементи на композицията!!!!...основно правило на ракурса!!!!!!!!
Забравих да кажа,че рисуването и фотографията също спадат към част от любимите ми занимания...абе докторче,дето си е сбъркало професията...както казваше един форумец....за нежното и умалително понятие "докторЧЕ"трябва да го черпя......
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
GLOVE, тогава кучето разравяше пъртина през снега,а аз вървях след него....ееее беше нещо невероятно!(жалко,нямах апарат да го заснема)
Дано и тази зима да има мнооого сняг и лед!!!Много обичам снега!
Тези хубави местенца кмета на Варна вече ни ги отне защото асфалтираха пътя и той стана "писта за Формула 1" не можоеш да вървиш пеш защото край теб фучат аввтомобили с над 100 км/ч и странно няма грам полицай!.....Всичко е изсечено и просто вече е обикновен асфалт край морето....
Дано и тази зима да има мнооого сняг и лед!!!Много обичам снега!
Тези хубави местенца кмета на Варна вече ни ги отне защото асфалтираха пътя и той стана "писта за Формула 1" не можоеш да вървиш пеш защото край теб фучат аввтомобили с над 100 км/ч и странно няма грам полицай!.....Всичко е изсечено и просто вече е обикновен асфалт край морето....
Последна промяна от joker на Пон 06 авг 2007 10:30, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”