Ще класира ли Димитър Пенев България на Евро 2008?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
... Стоичков трябва да се извини на 50 процента от хората в България", върна Димитър Пенев общественото внимание върху скандалното интервю на Ицо, в което той обвинява Стратега в предателство.
"Естествено, че съм в час със световните футболни тенденции. Тези няколко години не съм бил в някой друг спорт или пък да съм правил някакви други неща. Бил съм около терените, около официалните мачове, тренировките, наблюдавам много неща от цял свят. Не съм бил треньор, но това не означава, че съм се откъснал от работата", каза Стратега, цитиран от спорт1.
Още на: http://sportni.bg
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Групата футболисти, които ще получат повиквателни за мача с Холандия:
- вратари:
Димитър Иванков (Кайзериспор) и Георги Петков (Левски)
- защитници:
Радостин Кишишев (Лестър), Станислав Ангелов (Енерги Котбус), Петър Занев (Селта), Александър Тунчев (ЦСКА), Игор Томашич, Лусио Вагнер и Живко Миланов (Левски) и Пламен Николов (Литекс)
- халфове:
Георги Пеев (Амкар Перм), Чардар Янков (Хановер), Стилян Петров (Астън Вила), Димитър Телкийски (Левски), Велизар Димитров (ЦСКА) и Ивелин Попов (Литекс)
- нападатели:
Димитър Бербатов (Тотнъм), Мартин Петров (Манчестър Сити), Мартин Кушев (Амкар Перм), Христо Йовов (Левски)
Добре де, не ми е ясно какво правят в групата на шаро следните лумпени:
Лусио Вагнер, Игор Томашич, Георги Пеев и ултра мега бижуто на родния футбол Ицето Йовов
- вратари:
Димитър Иванков (Кайзериспор) и Георги Петков (Левски)
- защитници:
Радостин Кишишев (Лестър), Станислав Ангелов (Енерги Котбус), Петър Занев (Селта), Александър Тунчев (ЦСКА), Игор Томашич, Лусио Вагнер и Живко Миланов (Левски) и Пламен Николов (Литекс)
- халфове:
Георги Пеев (Амкар Перм), Чардар Янков (Хановер), Стилян Петров (Астън Вила), Димитър Телкийски (Левски), Велизар Димитров (ЦСКА) и Ивелин Попов (Литекс)
- нападатели:
Димитър Бербатов (Тотнъм), Мартин Петров (Манчестър Сити), Мартин Кушев (Амкар Перм), Христо Йовов (Левски)
Добре де, не ми е ясно какво правят в групата на шаро следните лумпени:
Лусио Вагнер, Игор Томашич, Георги Пеев и ултра мега бижуто на родния футбол Ицето Йовов

- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чичо Митко написа:След тренировката онзи ден Чичо Митко пак се прочу, съобщиха за "Топспорт" източници от лагера на представителния ни отбор. Пената се запънал яко, когато в разговор с някои от играчите пробвал да произнесе името на холандския нападател Рууд ван Нистелрой. Първо го нарекъл Вансрой, след това Нисрой, после засричал като първолак, а накрая с леко запотено чело се измъкнал: "Абе, знаете за кого говоря - оня, дето много вкарва!".
Аз съм обнадежден, колкото повече глупости говори Пената, толкова по- добре се представяме после. Тук има и едно интервю с него... аз повечето му изречения не мога да разбера какво иска да каже

http://www.focus-sport.net/?do=f523
Върни се в “ОФФ-Топик - други”