Днес се прибрах от Букорещ.Да ви дам свежо инфо, за тези който имат планове да ходят на там.Такса за дунав мост 12лв.
1 лея = 0.55 ст.
От Румъска страна е 23 лей.
Седмична винетка - 6 лей=3лв.
пътя за Букорещ е хубав (магистрала 60км).
Карате на къси светлини и спазвате правилата за движение.
Това което ми направи впечатление е че там шофьорите имат доста по-голяма на култура на движението.Също така имат и задръствания но хората не са изнервени като тук+ това и ремоти по главните булеварди.Много ама много дачии:)Ако някой иска по-подробно инфо да пише на лична.
Питане , за Румъния и продължение.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
maiz написа:Днес се прибрах от Букорещ.Да ви дам свежо инфо, за тези който имат планове да ходят на там.Такса за дунав мост 12лв.
1 лея = 0.55 ст.
От Румъска страна е 23 лей.
Седмична винетка - 6 лей=3лв.
пътя за Букорещ е хубав (магистрала 60км).
Карате на къси светлини и спазвате правилата за движение.
Това което ми направи впечатление е че там шофьорите имат доста по-голяма на култура на движението.Също така имат и задръствания но хората не са изнервени като тук+ това и ремоти по главните булеварди.Много ама много дачии:)Ако някой иска по-подробно инфо да пише на лична.
Съгласен:)Ама много Дачии а

- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:faf4o написа:...И много знаци по пътищата.Тъп да си ще се оправиш:)
Следващия път те вземам с мен да ме водиш през Букурещ - аз явно съм тъп и се загубих. Странното е че не съм единствения (познавам поне двама съфорумци като мен - иначе не са тъпи).
Говоря до Букурещ.Там вече ни водиха а аз блях през прозореца да видя някоя хубава румънка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”