Даскала™ написа:Само да попитам,ако е 8 милисекунди опресняването 6е маже ли филмите

споко, даскале, няма да маже, щот действието се развива по-бавно от скоростта на опресняване

milen_40 написа:Марката има значение само за професионални монитори. Например EIZO-за около 2000лв. При средния и нисък клас основно два са производителите на матрици Самсунг и Провю( ако не се лъжа). Всички марки вземат матрици от тези производители и ги вграждат в монитори носещи съответната марка и дизайн. Основното на което трябва да обърнеш внимание е опресняването и гаранцията. Най-добре е гаранция 0 ( нула) пиксела, но не всички модели имат такава.
milen_40 написа:Madj0, при тези цени на мониторите след морето май ще те потърсяАз също съм се ориентирал към Филипс,ама ми казаха че им вграждали по-скапанта матрица. Друго което ми привлече вниманието беше някакъв модел от високия клас на Acer - около 220 евро.
Veso101 написа:Сичките отвътре са едни и същи.
Асус е тайванска фирма.
Гаранция за липса на изгорели пиксели мисля дава само Филипс и то за някои модели.
Влизаш в магазина, гледаш тия с три години гаранция и си избираш с най-добрата картина, вземи него , не от кашон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта