Кофти случка на която присъствах ....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drju
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drju » Пон 13 авг 2007 22:03

Tod написа:Добре, какво се цели с такива теми?! Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?! Защо не се пусне тема, как да се спрат убийствата по пътищата, престъпността по улиците и дрогата по училищата! Ако правим нещо да го правим, а?!
как да се спрат ли - ами като заведеш поредния такъв олигофрен в моргата да мие труповете от подобни катастрофи, причинени от кретени като него... като си изповръща червата 2 седмици и ще му дойде акъла в главата...
друго предложение - за да станем по-добри хора - отдел ЗАПЛАТИ да се премести до ритуалната зала на гробищата - като видиш един път месечно как изкарват умрелите на конвейр и родители и близки, дето реват и се тръшкат около него - няма да забравяш, че нищо няма да си вземеш от тая земя и колко преходно е всичко... поне на мен така ми действат посещенията на това място...

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 13 авг 2007 22:03

Junior написа:Дай да не хващаме темата за у-лищата, че ще стаа мазало от приказки .. са съм 12 клас и какво ли не съм видял.... да се оправят нещата ... хмм НИКОГА !

Е ти си 12 клас, а аз съм на 36. В училището, което учат синовете ме знаят много добре некои отворковци ... ама другите родители, даскалите барабар с охраната се правят на девственици ... знам го пласьорчето, но какво мога да му направя!? Знаеш ли, ти си малък ... навремето имаше доброволни отряди от родители ... тогава бях хлапе ... е сега да имам маааалко власт ... малиииииииии :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 13 авг 2007 22:04

Tod написа:Добре, какво се цели с такива теми?! Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?! Защо не се пусне тема, как да се спрат убийствата по пътищата, престъпността по улиците и дрогата по училищата! Ако правим нещо да го правим, а?!

сеир бе...кво му мислиш....всички се кефиме на сеира на другите...записано ни е генетично...а и ако имаш достатъчно мозъче можеш да пресметнеш че не трябва да се правиш на състезател

drju
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drju » Пон 13 авг 2007 22:07

Tod написа:
Junior написа:Дай да не хващаме темата за у-лищата, че ще стаа мазало от приказки .. са съм 12 клас и какво ли не съм видял.... да се оправят нещата ... хмм НИКОГА !

Е ти си 12 клас, а аз съм на 36. В училището, което учат синовете ме знаят много добре некои отворковци ... ама другите родители, даскалите барабар с охраната се правят на девственици ... знам го пласьорчето, но какво мога да му направя!? Знаеш ли, ти си малък ... навремето имаше доброволни отряди от родители ... тогава бях хлапе ... е сега да имам маааалко власт ... малиииииииии :roll:
ако имаше как - на пласьорчето - куршум в главата и кожата му да съхне на вратата на училището...

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 13 авг 2007 22:08

chefito написа:сеир бе...кво му мислиш....всички се кефиме на сеира на другите...записано ни е генетично...

О да, я не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле ... Ние това много добре го знем - факт!?

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 22:09

drju написа:
как да се спрат ли - ами като заведеш поредния такъв олигофрен в моргата да мие труповете от подобни катастрофи, причинени от кретени като него... като си изповръща червата 2 седмици и ще му дойде акъла в главата...
друго предложение - за да станем по-добри хора - отдел ЗАПЛАТИ да се премести до ритуалната зала на гробищата - като видиш един път месечно как изкарват умрелите на конвейр и родители и близки, дето реват и се тръшкат около него - няма да забравяш, че нищо няма да си вземеш от тая земя и колко преходно е всичко... поне на мен така ми действат посещенията на това място...

С миенето и рязането на трупове се свиква точно за 2 часа....
но да отидеш ида съобщиш на майка ,че синът и е загинал или съпруг,че си блъснал майката на децата му,или не дай боже на родители и от двете страни,че си изтрепал цяло семейство....дивата мъка на живите близки.......Ей с това НИКОГА не се свиква!
трябва да карат виновника САМ до отиде ида съобщи на близките за страшното събитие...това е напълно достатъчно!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Re: Кофти случка на която присъствах ....

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 13 авг 2007 22:09

Junior написа:Днеска в Столичният квартал Младост 1 ( спирка окръжна болница ) Опелът(мини-ван) навлезна с бясна скорост и връхлетя на пешеходната пътека .. отнесе жена на пътя и напраооо гледка кофти... е

п.п.: аз мисля, че на такива идиоти до живот ... ако не до живот ... поне никога поече да не могат да се качват в кола !
ДО ЖИВОТ :!: :!: :!: ще убие човек и ае утре пак че се прай на шумахер :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :rocketwhore :laser

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 13 авг 2007 22:10

joker написа:
VW-fenka написа:
Tod написа:Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?!

Ние това много добре го знаем mhihi mhihi mhihi забрави да кажеш...комплексари и мъже порода "пу**и "

Ауууу такъв език не подхожда на дама,а по-скоро на кочияш от Британските кралските обори....Точно от теб ли трябваше да го чуем????

Какъв език докторе :wink: Комплексар не е обидна дума...дори е доста често срещано явление по улиците на България..., а отностно породата ...Това също не е обидно според мен, а факт !!!
Не мисля,че кочияшите в Британските кралски обори говорят по този цензурен начин :P :wink: Голем си образ ей... края на август ще си поговорим за начина на изразяване на дамите :lol: 8)

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 13 авг 2007 22:10

drju написа:ако имаше как - на пласьорчето - куршум в главата и кожата му да съхне на вратата на училището...

Това си го представям почти всеки божи ден .... вервай ми :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 22:10

joker написа:трябва да карат виновника САМ до отиде ида съобщи на близките за страшното събитие...това е напълно достатъчно!

еми с смс-е лесно. така се обяснявах в любоФ преди....

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 22:15

Ludia написа:
joker написа:трябва да карат виновника САМ до отиде ида съобщи на близките за страшното събитие...това е напълно достатъчно!

лелеееееее ами ти бая жени си налюбил тогава...а пък ние глупаците го карахме по старому.....на живо в леглото!!!!!ЕЕЕЕ ти нямаш стигане!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 22:17

joker написа:
Ludia написа:

лелеееееее ами ти бая жени си налюбил тогава...а пък ние глупаците го карахме по старому.....на живо в леглото!!!!!ЕЕЕЕ ти нямаш стигане!

ама, ти като си бил малък не е имало смс.за това си бъркал под полите на момичетата.аз първо ги одумвах с смс-и и чак тогаааава ..... :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 13 авг 2007 22:17

лудия е моногамен...

Потребителски аватар
joker

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 22:19

chefito написа:лудия е моногамен...