SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Ние сме парламентарна република баце, президента е просто за фейс.Ако беше под патронажа на народното събрание ок.Но наистина това го бях забравил, дори и да си прав и президента да застава зад цялата кампания символизирайки държавата, никой не те кара насила.Ако искаш помагаш, ако не искаш седиш и мрънкаш и се оплакваш колко тая държава е еди ква си.Това е.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:Ние сме парламентарна република баце, президента е просто за фейс.Ако беше под патронажа на народното събрание ок.Но наистина това го бях забравил, дори и да си прав и президента да застава зад цялата кампания символизирайки държавата, никой не те кара насила.Ако искаш помагаш, ако не искаш седиш и мрънкаш и се оплакваш колко тая държава е еди ква си.Това е.
аз от държавата не съм се оплаквал. явно не си вникнал в смисъла на темата. Аз дарявам нещо, а по трасето с моето дарение се хранят един куп маймуни. никой не ти е забранил да пускаш смс-и. а с парламентарната република не схванах какво искаш да кажеш, че президента няма общо с държамата или кво?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Стиви Джи написа:Kozunak написа:Ние сме парламентарна република баце, президента е просто за фейс.Ако беше под патронажа на народното събрание ок.Но наистина това го бях забравил, дори и да си прав и президента да застава зад цялата кампания символизирайки държавата, никой не те кара насила.Ако искаш помагаш, ако не искаш седиш и мрънкаш и се оплакваш колко тая държава е еди ква си.Това е.
аз от държавата не съм се оплаквал. явно не си вникнал в смисъла на темата. Аз дарявам нещо, а по трасето с моето дарение се хранят един куп маймуни. никой не ти е забранил да пускаш смс-и. а с парламентарната република не схванах какво искаш да кажеш, че президента няма общо с държамата или кво?
Кой се храни от твойте пари бе колега?!Мтел са дарили 100 000лв...много ми са странни такива изказвания.За парламентарната република имах предвид че от Първанов не зависи дали колко и кога ще се отделят пари за да се помогне, зависи от народното събрание.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
Stoi написа:Леле как се дразня ! Това е супер нагло. Каква е тази държава, която неможе да си свърши работата и да помогне на едно СЕЛО, а иска помощ от гражданите пред ТВ-то. Нагляци . Харчат парите на народа..... милиони за коли , командировки и резиденции и като стане нещо пак от същия народ искат левчета, за да се помогне на някакво си СЕЛЦЕ. Да не дава господ да се наводнят две-,три.Тогава и по цяла европа ще пуснат призив за СМС-и. Схавахте ли ми мисълта колеги ?
За бога, не есемесвайтеНе ги учете така държавниците ни !
Що ве пич.Тя държавата ще си даде няма къде да иде.А даването на по левче от 3-4 мил.българи си една добра сума за помощ.Хорицата какво са виновни.В колиби ли да живеят?Ай стига простотии.Тука стана като един известен форум за майки

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Re: SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
faf4o написа:
Що ве пич.Тя държавата ще си даде няма къде да иде
Ще даде по един фургон и една торба с трънки !!!!!!!!!!!!!!! Даже няма да има за всички !
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
всеки път когато се пускат подобни призиви печелят следните структури:
1.Банката на чиято сметка се трупат парите защото опирира с тях-тя не е случайна .
2.Фирмата която ще гушне парите за извършване на съответните дейности-тя също не случайна.
Губят всички останали -включително и страдащите!
Правете си изводите за т.н. благотворитгелни кампанииV
1.Банката на чиято сметка се трупат парите защото опирира с тях-тя не е случайна .
2.Фирмата която ще гушне парите за извършване на съответните дейности-тя също не случайна.
Губят всички останали -включително и страдащите!
Правете си изводите за т.н. благотворитгелни кампанииV
Върни се в “ОФФ-Топик - други”