Коя Нокия ще ми препоръчате..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
LILO&STICH написа:добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.
и аз ще ти кажа на моя какви неща има
http://www.bulgsm.com/details.php?aid=1602
Черен изглежда доста по-добре

6233 се води малко по-добра ама я кажете какви пари е?
Последна промяна от kaiser666 на Чет 30 авг 2007 11:54, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хахаха,аде да си мерим сега пишкитеkaiser666 написа:LILO&STICH написа:добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.
Черен изглежда доста по-добре

ДА НЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО

- kaiser666
LILO&STICH написа:хахаха,аде да си мерим сега пишкитеkaiser666 написа:LILO&STICH написа:добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.
Черен изглежда доста по-добре![]()
ДА НЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО
Какви пари е тоя телефон?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
кеф цена нямаkaiser666 написа:LILO&STICH написа:хахаха,аде да си мерим сега пишкитеkaiser666 написа:LILO&STICH написа:добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.
ДА НЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ееее ама че сте, са ме накарахте да изключвам телефона и да си проверявам батерията
Иначе пише, че някои от батериите на изброените телефони са произведени от Мацушита, и в редки случаи при зареждане се получавало прегряване, което може да разруши батерията.
Иначе съм с 6230и - в неделя става на 2г и освен, че трябва да му сменя панела, други оплаквания нямам
По принцип не съм от хората, които си сменят телефона на всеки 2-3 месеца, защото го ползвам предимно за разговори. Така че ако ти трябва надежден телефон, вземи си 6230и - ней "фйешан", но пък е железен

Иначе пише, че някои от батериите на изброените телефони са произведени от Мацушита, и в редки случаи при зареждане се получавало прегряване, което може да разруши батерията.
Иначе съм с 6230и - в неделя става на 2г и освен, че трябва да му сменя панела, други оплаквания нямам

По принцип не съм от хората, които си сменят телефона на всеки 2-3 месеца, защото го ползвам предимно за разговори. Така че ако ти трябва надежден телефон, вземи си 6230и - ней "фйешан", но пък е железен

- kaiser666
LILO&STICH написа:кеф цена нямаkaiser666 написа:LILO&STICH написа:хахаха,аде да си мерим сега пишкитеkaiser666 написа:LILO&STICH написа:добре де,айде изреди какви неща толкова имаш на твоя.За тв-о е повече от ясно че немоеш го гледа.Дай да видим кво още си метнал на негоkaiser666 написа:Имаш ли идея какъв е телефона?Мога да ти кажа,че телефона няма грешка лепнал съм му една 512-ка и забравям за всичко.Снимки,като снимки много добре свири и не дрънчи има всякакви глупости единствено не мога да гледам телевизия.
ДА НЕ ТИ СТАНЕ ЛОШО
АААААА кеф цена няма

- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
XaBaTa™ написа:На 6300 с повечко говорене за 1 ден му свършва батерията... Иначе и на мен много ми харесва!
6230i, с такъв съм от 1г. и 1/2 и до сега съм нямал абсолютно никакъв проблем!
6300 е с батерия BL-4С, която се използва в предходния модел 6100(не ми се проверява в кои други модели, но са малко), но за щастие 6100 няма такъв дисплей и толкова функции и батерията се държи добре, докато при 6300 с тия 16м цвята батерията...
така че имаме чисто нов телефон със стара(технология) батерия, но като искаш да ти е тънък телефона - такава е и батерията

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Като гледам май най-добре за мен ще е 6230i. И аз не съм от тези, които сменят телефон на 3 месеца. От 4 години и 6 месеца карам вече със Сиеменс МЕ45 и не го давам и за Нокия, защото по железен от него няма, но сега имам нужда от втори телефон и не върви да взема още един стар.. затова се спирам на Нокия. Гледах преди малко в магазина 6300 за 379 ми я предлагат и горе долу бива, но телефона не го вземам заради камерата ами заради разговори.
- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1110 - аз съм с такъв и смело заявявам, че е падал по бетони, камъни, горещ асфалт (150 градуса), вода и какво ли още не и нямам никви грижи!!! Това е телефон все пак, защо да набиваме много пари за нещо което ползваме да кажем "ало" и "чао"? Имам чудесен фотоапарат и елементарен телефон... какво му трябва на човек?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”