Полигона в Студентски град платен

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 13 май 2005 14:19

WDW написа:...и да се съберем 50 коли и да видим как ще взимат по 50 лв...

100 лв, колега, 100... :twisted:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 13 май 2005 15:37

мдаа, може и да е законно, ама защо първо искат пари, а после евентуално оправят нещата, така, че да заслужават пари, хубаво, ако са го взели под наем или рента или квото и да било там добре, ама затвори полигона за 2 месеца, налей му един хубав асфалт, начертай му маркировки това-онова, направи го наистина учебен полигон и взимай не 2 ами 10 лв. на час

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Пет 13 май 2005 17:46

Абе не знам, ама някакси много силно се съмнявам да е законно. :evil:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Вто 17 май 2005 8:34

Днес минах от там
НЯМА НИ ВЕРИГИ НИ ЛЕЛИЧКИ МАНГАЛКИ НИ ТЪПАТА ИМ ТАБЕЛА. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И после какво да си мисля , че е било законно - мамицата им . За такива требе да се отвори пак Беляне и да си връткат кирките да трошат камъни докато не станат храна за рибите Mad :f_ckyou: :motz: :banghead:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 17 май 2005 9:03

20vTurbo написа:
ChampioN написа:Абе България кажи............имаше тук някакъв голям патриот...........да си седи тук в БГ му пожелавам и да си се радва на тез национални гордости............ :lol:

Добре де, ама ако си общинар или поп защо да ходиш другаде :?: :D За тях БГ си е супер нали?

Супер си е наистина, просто си зависи от хората.......някой са щастливи, други не.........в крайна сметка всеки има право на личен избор...........аз лично предпочитам да живея в страна със здрави и най - вече стриктно спазващи се закони, с къща, басейни и такива майни.............а в БГ ако не съм мошеник това не мога да го имам...........и ще съм един цървул каращ дъртия си умрял пасат..... (((((((((((((((((:lol: ))))))))))))

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 17 май 2005 13:03

teneketo написа:Днес минах от там
НЯМА НИ ВЕРИГИ НИ ЛЕЛИЧКИ МАНГАЛКИ НИ ТЪПАТА ИМ ТАБЕЛА. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И после какво да си мисля , че е било законно - мамицата им . За такива требе да се отвори пак Беляне и да си връткат кирките да трошат камъни докато не станат храна за рибите Mad :f_ckyou: :motz: :banghead:

Е добре де , те може да се появяват сам в събота и неделя когато хората ходят там ???!!!!
Сега за к'во да стоят лелките???Кой ще им покрие заплатата??
Големият келепир събота и неделя !!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”