Томбола в скай сити мол

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 21 сеп 2007 18:49

и мен ме подразни като я видях тази кола.

някой си я е карал докато се развали и амортизира и вече не може да се продаде и сега си правят евтина и грозна реклама.

то и целия мол е каквато е и колата - издънка

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 21 сеп 2007 20:03

zaro написа:хйахахахахахаха
не знам за твоята, амам моята приятелка ако и я подаря тази кола доста ще се зарадва и няма да ми каже че не я иска понеже не е чисто нова.
Пак казвам, шефа на фантастико си е купил нова и тази я е обявил че я подарява, не гоправи за първи път, разигравал е доста томболи, между служители и така нататъка, и това е обявено. Щом аз съм го чул от някаде от улицата, вероятно и друг го е чул, а ти не си, в което няма нищоооо лошо и не те опреквам. Това едно на ръка, това са фактите.факт е че не знаеше и ти казвам без да се заяждам.
Друго на ръка е че ме дразни недоволното българско племе. Пак казвам , избиваха се да попълват формулярчета, и аз съм попълнил 1, нямах химикалка а имаше едно щабндче за попълване и имаше химикалки и едно момче попълваше, и понеже бая време го чаках да свърши, та му викам пич дай да си напиша и аз, и тоя ми вика" КОлко ще попълваш" и аз викам само дно, и този се учуди. Вика е за кво само едно.
После друг индивид се възмущава как някои пък можело да подарява нещо старо. Ами няма пък нещо ново да подарява. Аз тука във форума дето се напълни с мрънканици и оплаваници не съм видял някой да подарява нещо чисто ново на случаен човек. Та ми се струва съвсем нормално. Томболите с големите награди се печелят обикновенно от хора, прилижени до организатора mhihi
Съжалявам колега, извинявам ти се официално, не исках да се заяждам :Обичам те

:drunk :wink:

Всъщност сега като се самоанализирах разбрах какво ме издразни в цялата ситуация - причината е чиста психология, хората се дразнят когато има липса на информация и разминаване с очакванията, защото си мислиш че е нещо супер готино и ново, а после установяваш че за пореден път си преебан като заради някой текст със ситни букви от промоция :lol:

Може би нямаше да се издразня, ако беше обявено още в началото че това е кола 2ра ръка
:roll:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 21 сеп 2007 20:06

joro_kem написа:
lyubobg написа:...с годишна винетка - как си представяш да се кара по малко от 30 000 на година...

що реши, че тряя да минаваш 30к на година, та да имаш годишна винетка :roll:

Прости сметки - не казвам че са верни :wink:
Ама примерно ако се кара много малко, няма да си вземеш годишна винетка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”