tskostov написа:Jerom написа:Вие да видите какво ще стане,ако се отмени тази учебна година...Трагедия!!!
лелее представяте ли си ?????
Натам отиват нещата

Vlad777 написа:Нека има матури! Пълно е с неграмотници наоколо!
Adnan написа:Лично съм за матурите, ако има успех под 4.50 или нещо подобно както си беше преди ( 1997 по мое време ).Stefan написа:п.п. Сега да вземат да си върнат и казармата
Това не го подкрепям ама хич по голяма дивотия и губене на време няма за 1.5 щях да си платия едната част от дръпнатите кредити.
Precisionpower написа:Съжалявам че я пускам темата но аз съм 12-ти клас и искам да завърша с тези матури кадето ги сложиха изведнъж една голяма част от 12-тите класове няма да минат заради тях това са горе доло около 80% ! http://maturi08.hit.bg/
tL_ написа:образование не се дава, то се взима! хич не ми пискайте ученичетата, че даскалите не ВИ учели, вие сте тези, които трябва да СЕ учите.
tskostov написа:ама колко тъп трябва да си ,че да не може да се справиш с тест по БЕЛ (само правопис и словоред) и някакъв анализ,за който трябва само да си прочел една две стихосбирки.....
Ким написа:tskostov написа:ама колко тъп трябва да си ,че да не може да се справиш с тест по БЕЛ (само правопис и словоред) и някакъв анализ,за който трябва само да си прочел една две стихосбирки.....
Ако трябва да сме точни произведенията са доста повече от "една-две стихосбирки", за да се убедиш виж точка 2.1. => http://www.minedu.government.bg/opencms ... og_dzi.pdf
Тазгодишните дванайсетокласници ще изтърпят последствията на малоумните действия на тези, които са завършили преди 3-4-5 години, защото ако не бяха стачкували и бяха се озорили малко да положат матури, досега вече системата щеше да е утвърдена и ние с нашите оценки от матура (тези, които вземат такава, разбира се) щяхме да можем да влезем във ВУЗ, без да полагаме други изпити.
Аз така или иначе от нищо не се оплаквам, защото когато е трябвало съм правила каквото трябва и не се притеснявам, че ще се оакам. Даже се радвам, щото най-накрая всеки ще си получи това, което заслужава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 135 госта