помните ли,уважавате ли ,обичате ли вашите учители??????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
joker написа:Учителят е духовна личност....парите трябва да му осигурят съществуване,което да минимум на средния стандарт...но не защото трябва да забогатее,а защото той трябва(поне докато преподава) да се откъсне от мисълта за пъвичното оцеляване....а как да стане това,когато парите не ти стигат дори да си платиш тока през зимата....
учителят трябва да бъде или поне да посочи оня недостижим хоризонт който да накара ученика неспирно да бяга НАПРЕД.....а ак да стане това когато пред ученика стои човек с оръфано старичко сако или поизбеляло дамско костюмче......когато лицето е с блуждаещи от ежедневните житейски терзания очи?????
не колеги ....учителите се борят за НАШЕТО образовние,а не за ТЕХНИТЕ заплати...разберете най-накрая!
Нямаш равен просто

Е и след тези думи някой ако се опита да ти противоречи.......значи няма капка мозък в главата!!!
Последна промяна от Даскала™ на Чет 04 окт 2007 17:05, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Даскала™ написа:rexpitbul написа:Pichaga написа:еех и лекарите искат като на запад-съгласен съм
и инженерите искат като на запад-ДА
и аз искам, ама като хората нямат пари как да ми плащат по хххлева на час, няма как
И аз искам така !!! Ти си най-прав от всички !!!
Пичага,щом и ти стигна да се оплакваш значи сме много зле държавата![]()
Учил си....чаткаш.....евала.не ти завиждам........ама да ми плачеш,че са ти малко кинтите...........незнам......явно да си адвокат е най-голямата мъка от финансова гледна точка
неее, не си разбрал, не се оплаквам...просто казвам истината, бедна държава-бедни хора
най -нещастния адвокат на запад не пада под 80-90 евро/час
/добри, поправи ме/ при вече съизмерими други цени масово в Б-я не можеш да ги взимаш тия пари, а в пъти по-малко...
аз не мога да стачкувам, щото сам си търсдя клиенти и сам си договорям цената на труда си, просто казвам каква е действителността
съчувствам на вас учителите, уважавам ги, всеки труд се уважава, като се полага с желание и достойнство, обаче искайте повече пари в бюджета за образование-което включва и запрати и база и помагала
да вземат от парите за отбрана Бе
от кой се отбраняваме, най-голямото перо в бюджета 10-12% е отбрана АМАН
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Даскала™ написа:АБЕ ЗАЩО НЯМАХТЕ НИЩО ПРОТИВ КАТО НА ШОФЕРИТЕ ИМ ДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ ЗА 1 ДЕН С 200 %?!?!
имах
имах много
не може един шАфьор да взима 1300 бруто
не може един шАфьор на ТИР да си докарва с курсова в БГ само по 300 кинта на седмица
при всеобщата мизерия
сбъркана държава, сбъркани приоритети
кой беше казал
"Държава в която полицаите взимат повече от учителите е полицейска държава"

но пак казвам протеста ви се изроди и за това е виновна другарката ТАКЕВА
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:и ще сърбат да ти кажа,след като склониха пред тях и медиците,сега и тук ще клекнат.Но кво става натам е интересно
Да клекат ,да става интересно,да продават Мерджаните,да продават вили по Бояна,да си докарат децата от чужбина,да си стиснат малко дупарата!!!!
А не аз да си сменям професията за да са добре ТЕ!!!
И така докога?!?!
Да,бунт и стачки!!!
До победа!!!
Имаме право да искаме добро възнаграждение!!!
П.П И КАТО КРАДНАТ ТЕЯ ИЗРОДИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ДА СИ МИСЛЯТ ЗА ПОСЛЕДСТВИТЯТА!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”