фатален край за бившата кола на колегата Faster......С6016..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:виждате ли бирата до къде води?възбудих се здраво според ДаскалаТМ
Не бе,боли ме шнура мене....даже ме накара да съжаля,че си написах мнението

Ама скочи да защитаваш "леко полеко пийнал".....а колко всъщност е пийнал само той и дрегера знаят

Аре лека........и нали ти казвам - боли ме шнура какво е една бира и един живот

Всеки си прави сметката,понякога без кръчмар

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
даскала с абф-а се изказа
!
мене ме боли фара - фк-то колега че се счупи и имам само един.................. колегата е жив!ЖИВ И Е СРЕД НАС / ДОРИ И ДА НЕ ПИШЕ У ФОРУМА! пак е промит мозък и е тука ДАскала ТМ! нека те боли шнура тебе бацка..............

мене ме боли фара - фк-то колега че се счупи и имам само един.................. колегата е жив!ЖИВ И Е СРЕД НАС / ДОРИ И ДА НЕ ПИШЕ У ФОРУМА! пак е промит мозък и е тука ДАскала ТМ! нека те боли шнура тебе бацка..............
Последна промяна от golfarata на Вто 16 окт 2007 21:06, променено общо 1 път.
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
А аз си мислех,че с тия черни брони е VR6golfarata написа:даскала с абф-а се изказа!

golfarata написа:даскала с абф-а се изказа!

Ти май не разбра,нали?
Ти май си пиян,нали?
Ти защитаваш пияните,а изкарваш мен виновен,че желая да не оцелее??!?!
Ти ненУрмаУен Уи си?!?!
Да си е живо и здраво момчето,просто питах дали пише тук за да обясни случката и ИСТИНАТА!!!
И съм сигурен,че няма да седне пиян повече,а ти продължавай да му разправяш "де бре,една бира....кво толкова....ВСЕКи сяда с една бира в кръвтта зад волана"!!!
Аре лека нощ.....и не ми извъртай думите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”