Осигуряват ли ви на пълна работна заплата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FELIPE написа:На пълна работна заплата осигуряват само във фирмите в които има държавно участие,в частните осигуряват на минимума за длъжност и бранш.Това в провинцията...София е друга бира.

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
това колко ДОД плащам не зависи от мен шефа ги определя тези неща!повече от половината град работят така за мен добре че не ми вземат от заплатата за шефа добре че плаща по малко данаци за държавата каквото остане пък и тя толкова заслужаваGodLike написа:Това означава, че плащаш ДОД в/у 1/4 от заплата, нали!? Ето я сивата икономика

- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
titi28 написа:това колко ДОД плащам не зависи от мен шефа ги определя тези неща!повече от половината град работят така за мен добре че не ми вземат от заплатата за шефа добре че плаща по малко данаци за държавата каквото остане пък и тя толкова заслужаваGodLike написа:Това означава, че плащаш ДОД в/у 1/4 от заплата, нали!? Ето я сивата икономика
Именно де......много от частните фирми водят работниците си на заплата по-ниска от реалната, демек дават им пари на ръка

Оттам по-малко данъци и т.н. и по-малко пари в хазната и пр.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:това колко ДОД плащам не зависи от мен шефа ги определя тези неща!повече от половината град работят така за мен добре че не ми вземат от заплатата за шефа добре че плаща по малко данаци за държавата каквото остане пък и тя толкова заслужаваGodLike написа:Това означава, че плащаш ДОД в/у 1/4 от заплата, нали!? Ето я сивата икономика
Именно заради такова ганьовско мислене бюджета ни не е голям!
Осигуряват ме на 5/6 от заплатата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”